Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők: a párotok hogy viszonyul a szülés után megváltozott és megcsúnyult testetekhez?
Nem csúnyult meg a testem!
Ellenben én teljesen elfogadom az ő megcsúnyult,elhízott testét.
60kg kezdtem az első terhességem. 80al szültem.
Hasam strias lett. Császár lett a vajúdás vége, így van egy csúnya hegem. Narancsbörös lett a combom. Szoptattam 1 éves koráig a gyermekem, mivel 90 D volt a mellem merete tejjel, így tej nélkül megnyúlt, de nem a ronda kategória szerintem. Nem lapos, csak kissé leeresztett a feszes tej ciciből.
Várandós vagyok a második babankkal akivel a 22.hetet fogom tölteni. 70 kg kezdtem. Most 74 vagyok.
Igen, másképp nézek mi mint amilyen voltam. Nekem mondhatni csúnya, de nem tragikus. Viszont a férjem igy is gyönyörűnek lát, főleg, hogy az Ő gyerekeinek adtam/adok életet, s ezt latja bennem. Viszont nem csak az anyát, hanem a feleseget,szeretőt is.
Ereztem ugy, h csak az anyát látja bennem, de megbeszéltem ezt vele, s megoldódott a problémánk.
Az, h én nem vagyok megelégedve a testemmel orvosolhato. Amint lesz lehetőségem elmegyek futni, edzeni, alakformáló edzéseken veszek majd részt, esetleg aerobik bérletet veszek, stb.
Nagyon nehéz, de először a nőnek kell saját magát elfogadnia és nem belemerülni a kesergésbe, néhány stirát bőven lehet kompenzálni azzal, ha egy nő magabiztos, életvidám.
Érdemes sportolni, mert segit visszanyerni a korábbi állapotot és a baba melletti "stresszt" levezetni. Engem motivalnak a barátnőim, illetve a férjem is edz, nem az a típus aki 100 kg és "ugat" az asszonynak, hogy legyen feszes, ő meg chipset eszik a kanapén.
Bőr állapota meg egyéni. Persze lehet törekedni a megelőzésre, de sokat javítani nem nagyon lehet, ha hajlam megvan rá.
Nekem egyedül a mellém változott, sok tejem volt, labda méretűre nőtt, majd szoptatas abbahagyasa után csak a kinyult bőr maradt. Engem nagyon zavar.
Férjemet nem, szerinte így is szép.
Ha egyszer lesz felesleges pénzem, akkor talán megműttetem.
Addig is igyekszem arra fókuszálni, hogy a többi részem, amin tudunk javítani rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!