Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők: a párotok hogy viszonyul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők: a párotok hogy viszonyul a szülés után megváltozott és megcsúnyult testetekhez?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy én ahhoz, hogy már ő sem az a 20-on éves kigyúrt pasi, akivel anno összajöttem. A hasamon meglátszik, de máshol nem, arról meg nem tehetek sajnos. Az meg, hogy mit találnék a telefonos előzmények között, hidd el, aki arra veri a nyálát, egy bombanő mellett is.megteszi.
2021. febr. 28. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem csúnyult meg a testem!

Ellenben én teljesen elfogadom az ő megcsúnyult,elhízott testét.

2021. febr. 28. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem repedt a hasam, nem vagyok striás és nem lóg a mellem. Visszanyertem a szülés előtti súlyomat, de még mindig 7 kilóval több, mint a 2 évvel ezelőtti. Hasam maradt meg és ENGEM zavar.
2021. febr. 28. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
13-ast megerősíteném: aki nézi a neten a "bombanőket", annak mindegy, milyen nő van mellette, nézni fogja. Én szülés előtt tök jól néztem ki, szép feszes, formás testem volt. De még amikor a legjobb formában voltam, akkor is nézett ilyeneket a férjem. Most szülés után sem nézek ki rosszul, a súlyom teljesen visszaállt, csak kicsit puhább még a testem, de nincs hasam, nem lóg a mellem. Még mindig néz ilyeneket. De amúgy most is ugyanúgy tetszem neki, mint előtte.
2021. febr. 28. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
En mondjuk szerencsésen megúsztam ezt a kérdést. De a férjemen nem látom, hogy zavarná bármi. Pl kilóra ugyannyi vagyok a hasam is lapos és striam sincs de nagyon narancsboros lett a hátsó felem. Nyilván ha nőket akar nézegetni, hogy kiverje rájuk, akkor gondolom nem narancsboroseket keres, de ettől engem pl nem akar kevesebbszer elkapni mint régen. 🤷🏼‍♀️
2021. febr. 28. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

60kg kezdtem az első terhességem. 80al szültem.

Hasam strias lett. Császár lett a vajúdás vége, így van egy csúnya hegem. Narancsbörös lett a combom. Szoptattam 1 éves koráig a gyermekem, mivel 90 D volt a mellem merete tejjel, így tej nélkül megnyúlt, de nem a ronda kategória szerintem. Nem lapos, csak kissé leeresztett a feszes tej ciciből.

Várandós vagyok a második babankkal akivel a 22.hetet fogom tölteni. 70 kg kezdtem. Most 74 vagyok.

Igen, másképp nézek mi mint amilyen voltam. Nekem mondhatni csúnya, de nem tragikus. Viszont a férjem igy is gyönyörűnek lát, főleg, hogy az Ő gyerekeinek adtam/adok életet, s ezt latja bennem. Viszont nem csak az anyát, hanem a feleseget,szeretőt is.

Ereztem ugy, h csak az anyát látja bennem, de megbeszéltem ezt vele, s megoldódott a problémánk.

Az, h én nem vagyok megelégedve a testemmel orvosolhato. Amint lesz lehetőségem elmegyek futni, edzeni, alakformáló edzéseken veszek majd részt, esetleg aerobik bérletet veszek, stb.

2021. febr. 28. 23:23
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, de először a nőnek kell saját magát elfogadnia és nem belemerülni a kesergésbe, néhány stirát bőven lehet kompenzálni azzal, ha egy nő magabiztos, életvidám.

Érdemes sportolni, mert segit visszanyerni a korábbi állapotot és a baba melletti "stresszt" levezetni. Engem motivalnak a barátnőim, illetve a férjem is edz, nem az a típus aki 100 kg és "ugat" az asszonynak, hogy legyen feszes, ő meg chipset eszik a kanapén.

Bőr állapota meg egyéni. Persze lehet törekedni a megelőzésre, de sokat javítani nem nagyon lehet, ha hajlam megvan rá.

Nekem egyedül a mellém változott, sok tejem volt, labda méretűre nőtt, majd szoptatas abbahagyasa után csak a kinyult bőr maradt. Engem nagyon zavar.

Férjemet nem, szerinte így is szép.

Ha egyszer lesz felesleges pénzem, akkor talán megműttetem.

Addig is igyekszem arra fókuszálni, hogy a többi részem, amin tudunk javítani rendben legyen.

2021. márc. 1. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!