Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szülés után megváltozott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után megváltozott?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsősorban férfiaktól kérdezem: ha a feleségetek szülés után eléggé kitágult odalent, akkor megértőek vagytok, vagy undorodtok inkább? Férjem sajnos nem elégedett velem, sokszor megjegyzi, hog, hogy nagyon kitágulok, ezért félbe marad a szex, megsértődik konkrétan. Mondtam neki, hogy nem tehetek róla, nagy is volt a baba, gyorsan is jött, persze, hogy kitágultam. Már egy éve szültem, azóta természetesen voltam tornán, orvosnál is - aki megállapította a méhsüllyedésem. Férjem azóta úgy bánik velem, mint egy leprással. Undorodik tőlem, már szex sincs.

Létezik egy lehetőség, lézeres szűkítés, de ez anyagilag igen magas összegű, egy alkalom 150 ezer Ft, és legalább háromszor kéne menni, és sajnos ez sem garancia a megfelelő eredményre, mert nagyban függ az egyéni kötőszöveti alaptól. Ráadásul, csak annak végzik el a beavatkozást, aki már nem fog többet szülni.

Úgy érzem ez a probléma mindent tönkre tett, sejtésem van, hogy férjem félrejár. Ő nagy étvágyú a szexet illetően, ezért gondolom, hogy mással elégül ki.

Beszélgetés nem segít sajnos.

2023. júl. 15. 20:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5%

10

A lézeres szűkítés egy új, drága eljárás. Nem a hagyományos műtét. Itt a hagyományos műtétről írnak (a méh megtartásával vagy meg nem tartásával). A pesszáriumokat láttad? Érdekel egyáltalán vmi megoldás?

2023. júl. 15. 21:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én világéletemben tág voltam. Még sem jutott soha eszembe, hogy ez gond lenne.
2023. júl. 15. 21:46
 13/24 A kérdező kommentje:
Láttam, próbáltam. Mint írtam, a műtét a megoldás esetemben! Miért engem kell mégjobban alázni, hogy érdekel e megoldás? Persze, hug, hogy érdekel, orvosoknál jártam, intim tornára jártam, nagyon úgy tűnik, hug, hogy a kitágult vaginám miatt fog tönkremenni az életem, mert már egyedül, egymagam nem tudom megoldani a problémát!
2023. júl. 15. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
8%

13

Nem akarlak megalázni... miért akarnálak?

Szóval akkor a pesszáriumokat próbáltad?

És a te esetedben hagyományos műtét nem jön szóba, csak a lézeres eljárás?

Dehogy fog tönkremenni az életed. Én írtam, hogy nekem is van kicsit hasonló, kevésbé súlyos problémám. (6-os válasz)

2023. júl. 15. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy a férjed egy gyökér, hogy így viselkedik… kitartást :/
2023. júl. 15. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen-olyan drága műtétek helyett ezt a tahót cserélném le, pl egy normális férfira. Szánalom komolyan. Kihortad és megszülted a KÖZÖS gyereketeket, őfelségének meg az a baja, hogy tágabb lettél, megsértődik és már szexelni sem hajlandó, mert ő undorodik..?! Elmegy az ilyen is a búsba.
2023. júl. 15. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a gyökér faszidnak kicsi a pöcse, nem veled van a baj...

Milyen emberek vannak, beszarok

2023. júl. 15. 23:54
 18/24 anonim ***** válasza:
14%
Mindketten akartátok a gyereket, vagy csak te erőltetted?
2023. júl. 16. 02:18
 19/24 anonim ***** válasza:
53%

Ezt a lezeres dolgot nem egeszen ertem. A hagyomanyos mutet miert nem johet szoba? Anyamat ebben az evben mutottek mehsullyedessel, egyszeri alkalom, lezer nelkul. Nem bantani akarunk egyebkent, hanem segiteni, hogy megoldodjon a problemad es ne stresszelj a szex miatt.

Ettol a patkanytol pedig mindenkepp szabadulj meg! A sajat pocsen kivul semmi mas nem erdekli, ne pazarolj tobb idot erre a szerencsetlenre.

2023. júl. 16. 05:32
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem vagyok orvos. Több orvossal is beszéltem, mind egybehangzó választ adtak. Kétségbeesett kerestem mást, aki esetleg javasolhat mást. De nem. Mind ezt mondta. Ezt a műtétet, de csak ha vállalom, hogy vagy sikerül vagy nem, tb alapon nem létezik mert nem életmentő vagy nem is tudom már pontosan hogyan fogalmaztak, szimplán kényelmi beavatkozás, tehát nem szükségszerű. Ez olyan mint a plasztikai sebészet, az sincs tb-re.
2023. júl. 16. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!