Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztában vannak ezzel a nők?
Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.
A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?
Komolyan, te ennyire hülye vagy, kérdező? Ha főzés közben megvágod magad a késsel, akkor az kinek a hibája? Ja, biztos a késé, mert túl éles volt...
"Tanuld már meg, hogy egy ember nem tartozik felelősséggel az őt ért sérelmekért." "Felelősséggel csak a sikereiért tartozik"
Mondták már, hogy nemcsak jó tulajdonságai vannak az embernek? Az élet nemcsak a nappalból áll, ott van az éjszaka is.
Szóval, ha téged basztatnak, mert képtelen vagy kiállni magadért, nem tudod megvédeni magad, akkor a te felfogásod nyilván a többiek a hibásak, mert miért basztatnak egy életképtelen, megvédeni magát nem tudó embert...
Dr. Máté Gábor, Almási Kitti, Dr. David J. Liebermann
Őket is le fogod szólni?
Miért is? Ja, bocs, mert egyik se te vagy... Te milyen tudományos fokozattal, szaktudással rendelkezel, amivel ők nem?
Azt se tudod, hogy kik azok, akiket írtam, fingod sincs róluk. Olyan nagy a sötétség benned, hogy az már fájdalmas.
De nem baj, a te alacsony értelmi szintednek csak a Győzike és Kispákó és a hozzá hasonlóak valók.
"A felelős ez esetben a párom, akinek az a mániája, hogy állandóan megélezi a késeket,"
Úristen, kérdező, te klinikai eset vagy... nem a párod a hibás, hanem te, azért, mert figyelmetlen voltál, ezért vágtad meg magad! Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen vagy...
De mindegy, ilyen alacsony értelmi és érzelmi intelligenciájú emberre kár időt pocsékolni.. megéred a pénzed. :D :D :D :D
Hány pszichiáternél voltál már és hány kg gyógyszert szedtél már a problémádra? :D
Mínuszolhatsz engem állandóan, de nem én vagyok akkor balfék és szerencsétlen, hogy még egy késmegvágás miatt is a páromat lennék képes hibáztatni. :D Hűűű... hát, eléggé magas labdát dobtál fel.. bocsi, ezt már nem tudom leütni, ez már nem az a szint, ami nekem menne...
Ui.:
"hogy sokkal biztonságosabb tompa késsel dolgozni..."
Konyhába is te csak enni jársz, különben tudhatnád, hogy tompa késsel nem lehet húst vágni.
Próbáld meg, aztán majd megvilágosodsz..
"Itt van NAGYON lebutítva (szóval szociális készségeket meg egyéb tényezőket nem figyelembe véve) a dolgokat 4 típus:
1. Szigorúbb értékrendű, érzelmes, hűséges, jóképű férfi
2. Laza, bugyit ledumáló, elköteleződésre, hűségre nem hajlandó, jóképű férfi
3. Szigorúbb értékrendű, érzelmes, hűséges, nem jóképű férfi
4. Elköteleződésre, hűségre nem vágyó nem jóképű férfi, aki a fix punci érdekében belemegy tartós kapcsolatba, de nem igazán van lehetősége félrelépni, nőket hajkurászni
Ha már a logikával jöttél, akkor szerintem beláthatod, hogy a mi szempontunkból az a leglogikusabb, ha megpróbáljuk megtalálni az 1-es kategóriába tartozó férfiakat."
Az 1-es kategóriába tartozó férfiak NEM LÉTEZNEK. Csak szeretnétek. A jóképű alfáktól várjátok el hogy olyan hűségesek legyenek mint a legszerényebb legvisszahúzódóbb csúnyább srác de közben tökéletes szociális készségei és kapcsolatai legyenek.
Mivel nem létezik így nem kapjátok le és a frusztrációt azokon veritek le rendszeresen akik nem tettek ellenetek semmit mert lehetőségük sincs rá. Ezért nem érzek semmi empátiát ha egy nőr sír hogy őt megcsalták, bántalmazták, kihasználták. Önként sétáltak ebbe mert a nedves bugyingú és a barinők elismerése fontosabb volt mint a szeretet és a kapcsolat fenntarthatósága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!