Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelt kérdés

Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.

A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?

2023. júl. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
74%
ne unjad már ennyire magad.
2023. júl. 2. 20:39
 2/67 anonim ***** válasza:
89%

Na mert ezen az oldalon is 10-ből 9 esetben nem arról olvashatunk, hogy

"szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!"

De igen, hülye nők👌

2023. júl. 2. 20:52
 3/67 anonim ***** válasza:
91%
Az miért is a megcsalt, kihasznált, átvert fél hibája, hogy a párja egy patkány? Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Már bocs, de ezzel az áldozathibáztatással te sem vagy különb.
2023. júl. 2. 20:58
 4/67 A kérdező kommentje:

Áldozathibáztatás-e az, ha valaki belenyúl a tűzbe és megégeti magát? (Amúgy ezt is egy női tinder profilom olvastam: "Sokszor megégettem magam, de nem félek a tűztől.")

Amúgy a tüzet kb. mimden más a környezetében lévő személy látja, csak ő nem veszi észre.

2023. júl. 2. 21:02
 5/67 anonim ***** válasza:
92%
#4 nem olyan könnyű kiszúrni a “rossz” embereket, mivel nincs senki homlokára írva. De nyilván neked perfektül megy. Gyanítom kapcsolatod sem volt még, de okoskodni tudsz.
2023. júl. 2. 21:10
 6/67 anonim ***** válasza:
33%

Nem értetted meg szerintem, amit a kérdező írt. Itt nem arról van szó, hogy egyszer valaki kifog egy balféket, hanem arról, hogy sorozatban, ugyanazt a hibát követi el az adott fél, ugyanazt a suttyó típust választja, és nem tanul belőle.

Egyébként közhely, de a legtöbb nő tudat alatt olyan férfit választ magának, mint az apja, és a férfiak meg olyan nőt, mint az anyjuk.

"A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?"

Nincsenek tisztában, mert nem zárták le a múltat, nem tanultak belőle, saját magukat se ismerik eléggé, mert nincs reális énképük és önmagukat is utálják.

(Mielőtt nekem esnétek, nő vagyok.)

2023. júl. 2. 21:12
 7/67 anonim ***** válasza:
83%
#6 szerintem ezt az anomáliát manapság már kb. mindenki ismeri, mármint hogy sokszor olyan mintát választunk, mint amilyet gyerekként láttunk, de ahhoz, hogy valaki ebből kijöjjön, hosszas terápia kell, nem egy csettintés. Hiába ismerjük fel, levetkőzni egy élet munkája lehet.
2023. júl. 2. 21:20
 8/67 anonim ***** válasza:
19%

Most mondjam azt, hogy addig amíg valaki nincs majdnem teljesen rendben magával, addig ne is akarjon párkapcsolatot? Járjon pszichológushoz, egyéb terápiákra, és majd ha csak levetkőzte, feldolgozta a múlt sebeit akkor akarjon magának kapcsolatot.

2023. júl. 2. 21:24
 9/67 anonim ***** válasza:
84%
#8 mert ugyebár mindenkinek van hetente 15 ezer forintja pszichológusra. És mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy ezek a terápiák használnak is. Kicsit túlidealizálod a világot, egy ideális világban tényleg mindenki tökéletes lenne, ahogy te vázolod, csak ennek köze nincs a valósághoz.
2023. júl. 2. 21:30
 10/67 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm a szövegértelmezést. Ott a pont. Ha valakinek nem lett volna világos, igen, így értettem.
2023. júl. 2. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!