Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztában vannak ezzel a nők?
Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.
A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?
Na mert ezen az oldalon is 10-ből 9 esetben nem arról olvashatunk, hogy
"szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!"
De igen, hülye nők👌
Áldozathibáztatás-e az, ha valaki belenyúl a tűzbe és megégeti magát? (Amúgy ezt is egy női tinder profilom olvastam: "Sokszor megégettem magam, de nem félek a tűztől.")
Amúgy a tüzet kb. mimden más a környezetében lévő személy látja, csak ő nem veszi észre.
Nem értetted meg szerintem, amit a kérdező írt. Itt nem arról van szó, hogy egyszer valaki kifog egy balféket, hanem arról, hogy sorozatban, ugyanazt a hibát követi el az adott fél, ugyanazt a suttyó típust választja, és nem tanul belőle.
Egyébként közhely, de a legtöbb nő tudat alatt olyan férfit választ magának, mint az apja, és a férfiak meg olyan nőt, mint az anyjuk.
"A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?"
Nincsenek tisztában, mert nem zárták le a múltat, nem tanultak belőle, saját magukat se ismerik eléggé, mert nincs reális énképük és önmagukat is utálják.
(Mielőtt nekem esnétek, nő vagyok.)
Most mondjam azt, hogy addig amíg valaki nincs majdnem teljesen rendben magával, addig ne is akarjon párkapcsolatot? Járjon pszichológushoz, egyéb terápiákra, és majd ha csak levetkőzte, feldolgozta a múlt sebeit akkor akarjon magának kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!