Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztában vannak ezzel a nők?
Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.
A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?
Pl. az a magyarázat, hogy a nagy tömeg nem lát bele a magánéletükbe, ami lehet, hogy egy kalap szar, csak a külvilág felé teljesen mást mutatnak. Ilyen egyszerű.
"Nincs olyan, hogy csak az egyik miatt, vagy mert " Akinek a vérében van a hűtlenség," ilyen nincs."
Valóban? Akkor javaslom, hogy menj el szemészetre barátom. A környezetem tele van olyan fszokkal, akik csak azért csalnak mert szükségük van a változatosságra. Ugye két pina mindig jobb, mint egy. És nem is titkolják, hogy csak ennyi az oka.
Kinek a felelőssége az, hogy nem tudja féken tartani a másikat és vele is van ezek után? Írtam, a hűség mindig döntés kérdése. Mindig vannak előjelek, amikre fel lehet figyelni, hogy a másik csalni fog. Utána már az én felelősségem, hogy ezek után vele maradok-e vagy sem. Sőt, az én felelősségem az is, hogy ha tudom, hogy a párom szereti a változatosságot és én nem adom ezt meg neki, akkor abból baj lehet előbb vagy utóbb.
Ha valaki vállalta, hogy egy ilyennel van együtt, akkor ez van, ez az ő döntése volt.
És hiába kapálózol, egy kapcsolat működőképessége igenis csak az adott két emberen múlik és ha elromlik a kapcsolat az is csak az adott két emberen múlik.
"Sőt, az én felelősségem az is, hogy ha tudom, hogy a párom szereti a változatosságot és én nem adom ezt meg neki, akkor abból baj lehet előbb vagy utóbb."
Hogyan adod meg? Van két fejed, tested, személyiséged, pinád? 🤣A legtöbb azért csal, mint írtam, hogy kell az új nő mindig.
"Pl. az a magyarázat, hogy a nagy tömeg nem lát bele a magánéletükbe, ami lehet, hogy egy kalap szar, csak a külvilág felé teljesen mást mutatnak. Ilyen egyszerű."
Ezt én értem és tudom hogy a szar párkapcsolat lehet okozója egy megcsalasnak.
De a kérdés arról szól hogy a kérdező azért hibáztatja a nőket mert rossz pasit választanak úgy alapból. Tehát nem az a baj hogy szar a kapcsolat (ami lehet egyik, másik, vagy mindkét fél hibája) hanem hogy a férfi alap személyisége selejt.
Meg persze mikor rakerdeztek hogy mégis milyen konkretumokbol lehet megallapitani hogy valaki meg fog e csalni jött ezzel a jól néz ki és magabiztos dumával.
Engem ez az általánosítás csesz fel. Hogy ha valaki szép arcot kapott akkor biztos ilyen meg olyan, de ha rondat választasz az biztos nem csal meg.
Hát nem így van. Aki külsőre idilli családi életet él a fiatal párjával és sörhasa van meg lángos képe az is félre dug.
Akinek nincs emberismerete és soha nem tanul a hibájából, az 20-szor is ugyanazt a hibát el fogja követni. Ha több szar alakkal volt már valakinek dolga előbb vagy utóbb rá fog jönni az ismertetőjegyeire, hogy ki szar alak és ki nem, hogy hogyan ismerhetők fel és nem fog vele kapcsolatot létesíteni eleve. De aki erre se képes, az meg is érdemli, hogy 20-szor is elkövesse ugyanazt a hibát.
#46 szerencsés vagy hogy te nem találkoztál még igazán jól hazudó, manipulatív, ravasz emberekkel, mert akkor nem gondolnád hogy az emberismeret a minden.
Hidd el van olyan hogy azt hiszed ismered aztán kiderul hogy mégse.
Nem mindig kezdődik ám úgy a megcsalas hogy eljarkal otthonról, dugdossa a telefonját, tulorazik stb.
Bizony van hogy semmi jele nincs.
Persze nem azt mondom hogy nincs olyan amikor nyilvánvaló, mégis elturi a nő. Mert sok ilyen van hogy gyakorlatilag az orra előtt történik.
De nem csak ezek a tipikus esetek léteznek. Ezért nem szép dolog így általánosítani és azt mondani hogy márpedig a te hibád hogy megcsaltak.
Te nem gondolkodnál el azon, hogy vajon mi lehet annak az oka, ha folyamatosan elkövetnéd ugyanazt a hibát és nem tanulnál belőle? Nem keresnéd az okát és nem akarnád végre megoldani azt?
Rengeteg könyv szól az emberismeretről, manipulatív emberekről, hogy milyen egy mérgező kapcsolat, mik a jelek, kik az energiavámpírok, hazudozók..stb.. Mindent meg lehet tanulni és akkor már felismerhető.
De nem ez a jellemző a magyar társadalomra, hogy elébe menne a problémának. Inkább sír, amikor már megtörtént a baj, de akkor mindenki a hibás, csak ő nem..
Kérdés: ő mit tett azért, hogy megelőzze a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!