Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelt kérdés

Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.

A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?

2023. júl. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:

#29 Ha annyira pro az illető, valószínűleg nem venném észre. Ahogy írod, ehhez kb. pszichopatának kell lenni. A legtöbb embernek (még a titeket megcsaló férfiaknak is) van lelkiismerete. Nagyon ritka a profi manipulátor. Az hogy te 2x egymás után ilyen pasit fogsz ki, az valószínűségi szempontból felér egy lottó, hát... 5-össel nem, de egy 3-assal. Az pedig hogy 3x is ilyent fogsz ki, az majdhogynem lehetetlen.

Kivéve persze ha az van, amit írtam és amit #13 is leírt.

2023. júl. 2. 23:50
 32/67 A kérdező kommentje:

#30 Ehhez kb. az élettörténetemet kéne leírnom. De talán nem is tudok rá konkrétan válaszolni.

A lényeg az, hogy gyerekkoromban nagyon sokan kihasználtak. Úgyhogy hamar kialakult bennem a képesség ennek a kiszűrésére. Olyannyira, hogy 18 éves koromig túl is toltam a védekezést. Utána alakult ki bennem, hogy átengedtem embereket a szűrőn. De ehhez viszonylag sok együtt töltött idő kellett.

Gyerekkorom óta soha nem éreztem, hogy bárki kihasználna. Vagyis de. Olyan volt, hogy tökéletesen tisztában voltam vele, hogy az illető elsősorban csak kihasznál, de mégis hagytam magam. De arra megvolt az okom. Ezekkel valamit én is nyertem, vagy csak egyszerűen csak nem volt más választásom, hagynom kellett magam (pl. munkahelyen volt ilyen).

2023. júl. 2. 23:57
 33/67 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem mindig a nők a hibásak emrt kihasznűltak...
2023. júl. 3. 00:04
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
Mire alapozod, hogy ritka a profi manipulátor?
2023. júl. 3. 00:05
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem csak

nőkre igaz, hanem úgy általánosságban az emberekre.

Mindenkinek vannak bizonyos sémái, és fejlett önismeret kell ahhoz, hogy ezen túl tudjon valaki lépni. A legtöbb emberben ez a felismerés nincs meg.

2023. júl. 3. 00:27
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor hogy mondhatod azt, hogy neked nem volt semmiféle felelősséged ezeknek a kapcsolatoknak sikertelenségében?"

Jézusom, milyen rosszindulatú és beteg vagy. :D Nem, nem lehetett volna megelőzni, mivel az emberismerethez IDŐ és tapasztalat kell, nem jön csak úgy a semmiből. Én pedig jóhiszemű, fiatal lány voltam. Semmilyen felelősség nem illetett akkor. De egyébként az olyanok, mint hűtlenség, erőszakoskodás, bántalmazás, zsarolás sose terhelhetők rá a másik félre, még ha nincs is elég jó szűrője, akkor sem ő tehet ezekről.

Akkor mondjuk én is mondanám, hogy a nőt illeti már a felelősség, ha ott van 30 éves, és minden egyes kapcsolata kb. ugyanolyan módon és okból futott zátonyra.

" Ezen az oldalon is minden hasonló siránkozó női kérdés alá azt írom: tanuljatok meg szűrni!"

Ja, csak ezekkel a kommentekkel általában 2 gond szokott lenni (tisztelet a kivételnek, ha te nem ilyen vagy - bár szerintem jó eséllyel igen - ne vedd magadra).

1. Pont a legnagyobb hulladékok szoktak ezzel jönni, akiknek vszeg még egyetlen komoly kapcsolatuk sem volt, és kicsit is tapasztaltabb nő (aki megtanult már szűrni, HAHAHAHHA) már abból a pár sorból látja, hogy szenvedés lenne vele az egész élet.

2. A "tanuljon meg szűrni" ezeknél azt jelenti, hogy ronda és/vagy sikertelen, nyomorult életű pasinak adjon esélyt, ne legyen "felszínes". Esetleg még hozzá is csapja, hogy bezzeg neki nem jut nőőőő, pedig őőő mennyire jobb lenne.

2023. júl. 3. 04:22
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

"Egyrészt nem incel baromság, nem ők találták ki, nekik max. megtetszett. Nem azt írtam, hogy gonosz, hanem h. kihasználja az adottságait, ahogy sok nő is megteszi ezt azokkal a férfiakkal, akik hagyják magukat."

Jó nagy baromság, inkább neked nincs logikád, ha ennyire vakon vagy ebben.

De a kedvedért leírom.

Szóval, az, hogy ki hogy áll a nőkhöz és milyen érzelmileg, nem a külsőtől függ. Szóval attól, hogy jól néz ki egy férfi, nem biztos, hogy ezt kihasználva átlép másokon, nem biztos, hogy hajtja a nőket, simán lehet, hogy komoly kapcsolatra vágyik, érzelmesebb típus. Ez neveltetéstől függ, valamelyest pedig genetika is (személyiségjegyek, vérmérséklet). Értelemszerűen a ronda, vagy akár teljesen incel pasikra is igaz. Csak ott a csalfa, prosztó típusnak nincs lehetősége kiélni a vágyait, mivel nem vonzó a legtöbb nő számára. Onnan lehet felismerni ezt a típust, hogy azt gondolja, hogy ha a nőnek fontos a hűség, akkor ne válasszon jó pasit, ha meg igen, onnantól az ő hibája minden. Magából indul ki, hogy ő nem állna meg egy nőnél, ha megtehetné. Az, hogy nincs lehetősége kiélni a valódi énjét, és ezért már egy nőért is már a fél karját odaadná, nem hűség. Köze nincs hozzá, nem is ugyanaz az univerzum.

Fontosnak tartom ezt tisztázni, mert én fiatalon beszoptam ezt a h.ülyeséget, és emiatt jöttem össze egy olyannal, aki egyáltalán nem jó pasi. Aztán nemcsak, hogy tisztességesebb nem volt (mivel pont nem olyan típus volt, hanem az, aki azért "hűséges", mert nem volt kivel félremenni), hanem még taszító is volt vele a szex.

Most lehet azzal jönni, hogy a rondábbak között is van rendes, nehogy már negatívan állítsuk be a rondákat. Persze, hogy van, nem kételkedem. Csakhogy mit kezdjük ezzel?

Itt van NAGYON lebutítva (szóval szociális készségeket meg egyéb tényezőket nem figyelembe véve) a dolgokat 4 típus:

1. Szigorúbb értékrendű, érzelmes, hűséges, jóképű férfi

2. Laza, bugyit ledumáló, elköteleződésre, hűségre nem hajlandó, jóképű férfi

3. Szigorúbb értékrendű, érzelmes, hűséges, nem jóképű férfi

4. Elköteleződésre, hűségre nem vágyó nem jóképű férfi, aki a fix punci érdekében belemegy tartós kapcsolatba, de nem igazán van lehetősége félrelépni, nőket hajkurászni

Ha már a logikával jöttél, akkor szerintem beláthatod, hogy a mi szempontunkból az a leglogikusabb, ha megpróbáljuk megtalálni az 1-es kategóriába tartozó férfiakat.

Valaki összekeveri a 2-eseket az 1-esekkel, és folyton a 2-est nézi 1-esnek, valaki úgy tartja, hogy még a 2-es is jobb, mint a 3 és a 4, valaki többé-kevésbé vonakodva, de beéri a 3-assal, de a 4-est bátran állítom, hogy szinte senki nem akarja. A legtöbb "pickme" meg "ajóképűférfiakgonoszak" meg "talánnézzkörülabarátzónádban" komment bizony a 4-esektől jön. :)

Azt a végére halkan megjegyzem, hogy olyan értelemben is kisarkított és elméleti a dolog, hogy a valóságban a 4-esek is sokszor megoldják szépen a félremenést, ha összejön nekik kapcsolat. Csak lehetséges, hogy csúnya/igénytelen nőkkel vagy prostikkal. Ha azt mondjuk, hogy a jóképű pasit több inger éri, és több a kísértés, hogy kihasználja az adottságait, akkor ugyanúgy mondhatjuk azt is, hogy aki nem jóképű, az pedig komoly kapcsolat ellenére is kapva kaphat a lehetőségen, ha adódik egy, mivel számára ez szokatlan, az örökös önbizalomhiánya miatt pedig egyenesen megbabonázó. Kb. ugyanannyi értelme van.

Aki kicsit is értelmes, az nem aszerint ítéli meg a hűséget, hogy mekkora az esély a ténylegesen megtörtént félrekúrásra, hanem a lelki részét nézi. Az a hűséges férfi, aki szeretet és erkölcsösség miatt DÖNT úgy, hogy nem lép félre.

Tl;dr: Logikusan belegondolva semmi értelme nincs úgy szűrni a pasikat, hogy amelyik nem vonzó, azzal érdemes összejönni, mert "hűségesebb lesz" és "jobban megbecsül".

2023. júl. 3. 04:55
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de azért nem érzem magam hibásnak, ha a másik pusztán azért csal, mert egy nő kevés neki hosszabb időre. Nem mindenki azért csal, mert nem kap meg mindent a másiktól, amit szeretne. Akinek a vérében van a hűtlenség, azzal nem lehet mit kezdeni.
2023. júl. 3. 05:25
 39/67 anonim ***** válasza:
0%

A legtöbb magyar ember képtelen vállalni a felelősséget. Itt is a válaszok ezt nagyon jól megmutatják.

Egy kapcsolat két ember miatt jön létre, ha tönkre megy, az is az adott két ember miatt történik. Mindig kettőn áll a vásár. Nincs olyan, hogy csak az egyik miatt, vagy mert " Akinek a vérében van a hűtlenség," ilyen nincs.

Egy kapcsolatot mind a két félnek ápolni kell. Ha nem ápolják, az tönkre fog menni.

A hűség pedig mindig döntés kérdése.

2023. júl. 3. 06:07
 40/67 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nincs ám egy tünet együttes ami alapján leirhato hogy kiből lesz megcsalo és kiből nem.

Most az egy dolog hogy te azt gondolod a jó kinézet és a magabiztosság red flag.

De ez csak egy rohadt nagy általánosítás ami valakire vagy igaz vagy nem. 50-50

En pl egy nagyobb faluból származom. (már elkoltoztem) A korosztalyom nagy része akik ott maradtak ugye mind egymással ismerkedtek, házasodtak, vannak akiknek már gyereke is van, de a többség most el komoly kapcsolatban és készül az esküvőre.

Na most, a férfi tagok ilyen tipikus falusi átlag jóskák, tudod munkás ruha, napon barnulás, kőműves, üvegházban dolgozik stb. Külsőre is az a full átlag arcok, testek, 12 egy tucat.

És mit ad isten, egy csomó közülük félre dug. Erre mi a tudományos magyarázat?

2023. júl. 3. 07:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!