Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztában vannak ezzel a nők?

Figyelt kérdés

Sok nőt lehet hallani panaszkodni, hogy "szemét férfiak, átvertek, megcsaltak, leléptek mással, kihasználtak, stb. Minden férfi egyforma!" Ezeknél a nőknél ráadásul újra és újra lejátszódik ugyanez a történet. Mindig beleesnek ugyanabba a csapdába, ahogy mondani szokták "bevonzzák" az ilyen pasikat.

A kérdés az, hogy tisztában vannak-e az ilyen nők azzal, hogy ez elsősorban nem a férfiak hibája, hanem az övék?

2023. júl. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

#19 Abszolút. Olyannyira, hogy soha nem volt rá példa. (kivéve anyám, de a család az egy speciális téma)

Könyvet nem tudok ajánlani.

2023. júl. 2. 23:29
 22/67 A kérdező kommentje:
#20 Ne haragudj, de rajtad nem tudok segíteni.
2023. júl. 2. 23:30
 23/67 anonim ***** válasza:
87%
Honnan tudod? Honnan tudod, hogy nem manipulált senki? Ha nem derült ki, hogy hazudott, lehet egy csomóan manipuláltak már.
2023. júl. 2. 23:32
 24/67 anonim ***** válasza:
89%

"#20 Ne haragudj, de rajtad nem tudok segíteni."

Az igazsággal nehéz vitatkozni.

2023. júl. 2. 23:34
 25/67 A kérdező kommentje:

Azért egyre reagálok.

"Ugye nem azzal az incel baromsággal jössz, hogy aki helyes, az gonosz is"

Egyrészt nem incel baromság, nem ők találták ki, nekik max. megtetszett. Nem azt írtam, hogy gonosz, hanem h. kihasználja az adottságait, ahogy sok nő is megteszi ezt azokkal a férfiakkal, akik hagyják magukat. Egyébként az inceles poént #13 már lelőtte és én is reflektáltam rá a kommentemben. Kérlek ezzel ne hozakodjatok elő megint. Köszönöm.

2023. júl. 2. 23:34
 26/67 anonim ***** válasza:
89%
Oké, szóval incel baromság, és te meg ronda vagy. Akkor ennek semmi értelme.
2023. júl. 2. 23:38
 27/67 A kérdező kommentje:

#23 Geeeezzz....

Azért az már elég gáz volna....

Amúgy igaz. Éppen akár manipulálhattak is, de azt akkor biztos az én érdekemben tették, mert nekem károm még nem származott ilyesmiből.

Igaz, én rendkívül agresszív módon szűrök. Mind a nők, mind a körülöttem lévő emberek, barátok esetén. Nincs is sok barátom.

2023. júl. 2. 23:39
 28/67 A kérdező kommentje:
#26 Kösz a személyeskedést. Miért csináljátok mindig ezt, amikor "sarokba szorítva" érzitek magatokat?
2023. júl. 2. 23:40
 29/67 anonim ***** válasza:
84%

Abban szerintem te, a haverod meg én egyetérthetünk, hogy manipulátor definíció szerint az, aki úgy tud hazudni, átverni, hogy nem veszed észre. Vagy pszichopata, vagy nagyon dörzsölt. Nem hebegő-habogó Béla a könyvelésről, akiről azonnal le lehet vágni, hogy nagyot akar mondani.

Manipulálni azért szoktak az emberek, hogy valamit megszerezzenek. Önéletrajzban is azért hazudunk, hogy megkapjuk az állást. Ahogy írtad, a pasik dugni akarnak, nekik kell a punci, ezért képesek bármit hazudni.

Egyet mondj meg nekem, de komolyan: honnan veszed, hogy te látnád a manipulációt, ha megtörténne, és nem az a helyzet, hogy nem akar téged senki manipulálni? Miért nem az a helyzet, hogy konkrétan tőled nem kell senkinek semmi, amit akár becstelen úton is meg akarnak szerezni?

2023. júl. 2. 23:41
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

"Igaz, én rendkívül agresszív módon szűrök. Mind a nők, mind a körülöttem lévő emberek, barátok esetén. Nincs is sok barátom."

Na ez érdekelne, ha leírod.

2023. júl. 2. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!