Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért barátkozik egyre jobban ezzel a nővel? Szerintetek beleszeretett?
A nőnek van barátja, de egyszer amikor kérdeztem róluk, a férjem csak a fejét rázta, hogy az a férfi szerinte messze nem tudja megbecsülni a nőt, az volna a legjobb ha szétmennének. De szerinte nem is kell hozzá sok.
A nő a férjem kedvenc kávézójában kezdett dolgozni, ott ismerkedtek meg, majd a férjem egyre gyakrabban járt oda. Előtte sose járt ilyen gyakran. Azt mondja, szeret vele beszélgetni, már-már lányaként tekint rá. Ez egy éve tart, azóta közös programokat is szerveztek. Mindennap hívja vagy ír neki a férjem, hogy hogy van stb. Amikor épp csetelnek fülig ér a szája, vagy komoly de nagyon bele van merülve. Ha telefonálnak akkor kimegy az udvarra. Hallottam pár dolgot, pl. fontos vagy. Észrevettem, hogy néha visz neki a főztjéből (legtöbbször a férjem főz itthon). Párszor már észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud, pl az egyik kisebb bográcsunkat neki ajándékozta. A nő tart néhány baromfit az udvarában, ahogy mi is. A férjem kettő különlegesebbet neki adott, csak úgy.
Azt látom, boldogan indul a kávézóba, minden egyes nap szinte. Nem ritka, hogy zárásig ott van. Munkából hazafelé, akár késő este is megáll ott.
Amikor meghalt a nő nagyanyja és nem ment dolgozni, aznap a férjem se ment hanem rohant hozzá. A nő főnökével is összeveszett aznap, mert állítólag elvárta volna, hogy még aznap menjen be dolgozni a nő.
Ha otthon van a férjem, látom hogy fejben máshol van.
Amikor rákérdeztem, azt mondta, megkedvelte, szeretne kedveskedni meg gondoskodni, mintha a lánya lenne. 51 éves, a nő meg 28. Nem tudom, mit gondoljak.
61#
A GYK olyan, mint a pankráció. Tudod, hogy kamu, mégis jól esik tombolni, gyűlölni, szidni, oltogatni, rosszat akarni. Így adod ki a feszültséget és a destruktív hajlamokat úgy, hogy azzal nem ártasz másoknak ténylegesen.
Semmi nem "kamu" abban amit leírtam, sajnos. Leírtam mely dolgok miatt bizonytalankodtam, ami miatt próbáltam megnyugtatni magam, hogy csak barátkoznak. Nem akarom ismételgetni folyton, hogy egy hosszú, nyugis házasságban ha a férj így kezd viselkedni azt elég megemészteni! Mindig bíztam benne mert sose adott rá okot korábban, hogy ne így tegyek. Most sem akartam egyből vádaskodni. És igen azt is leírtam már de akkor leírom megint, hogy azért írtam ki a kérdést mert kívülről nézve mindig más a helyzet mint annak aki benne van. Szerettem volna olyanok véleményét is kikérni akik nem ismernek bennünket, csak az alap információkat ismerik. Ez nem azt jelenti, hogy nem mondtam ezt ek másnak, egy közeli barátnak. Ő viszont jól ismer minket de lehet elfogult.
Azt pedig végképp nem hiszem el, hogy nincs más feleség a világon akit aggaszt a férje barátsága más nővel.
kérdező, ne már!
tényleg ennyire hülye vagy?
elmegy a férjed közös programokat csinálni egy fiatalabb nővel, mindennap sürgeti a vele való találkozást, feldobódik, ha a közelében van, és neked ez még kérdés hogy mi zajlik itt?!
hát bocs, h. ezt mondom, de valszeg egy apácának is előbb leesne, ami neked nem.
"Szerettem volna olyanok véleményét is kikérni akik nem ismernek bennünket, csak az alap információkat ismerik."
Na, a válaszadók csaknem 100%-a mondja, hogy a férjed csal. Megkaptad a kívülállók válaszát, és mégsem fogadod el.
Nekünk, kívülállóknak (legalábbis a többségnek) annyira egyértelmű... A férjed érzelmileg rég csal, de az sem kizárt, hogy fizikailag is.
Történt azóta valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!