Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanak itt olyanok aki beleszeretett a szeretöjébe? De nem lehetek komolyan együtt, hogy felejtették el, hogy tudtátok túltenni magatokat hogy nem lehet soha a tiéttek.
Egyes, a számból vetted ki a szavakat. Annyit még hozzátennék, hogy még nem tettem túl magamat rajta teljesen, azt hiszem nem is akartam elengedni sohasem. Több, mint 3 hónapja raktam ki (majd' 2 éves történet volt). Azóta néha-néha beszéltünk, meg kétszer "véletlen" összefutottunk. Plusz egy jó párszor meglestem titokban, mert hiányzott. Amúgy próbálom magamat észérvekkel meggyőzni, hogy úgysem működne köztünk, mert sokat veszekedtünk és ő amúgy sem az az érzelmes fajta, plusz több ok is van még (amellett, hogy van neki párja..ami a legnagyobb visszatartó erő, mert nem akarok még egyszer második lenni és sanszosan soha nem is hagyná el értem).
Plusz elkezdtünk megint barátkozni. Talán így könnyebb lesz leválni róla. Talán...de nem hiszem, hogy ez mindenkinél bejön. Lehet, nálam sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!