Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon hogy akit én szeretek, a velem való kapcsolata alatt beleszeretett másba, és már vele van együtt?
Először is várj egy kicsit. Tudom, hogy ez közhelyesnek hangzik de ezt csak idővel lehet feldolgozni. Mondjuk vannak dolgok amik felgyorsíthatják a folyamatot mint pl új hobbi találása, régi ismerősökkel összejárni, meg hasonló dolgok, akármi ami eltereli a figyelmed naponta legalább egy kis időre.
Hogyha pedig már ott tartasz, hogy nem ezen rágódsz egész nap, akkor neked is el kell kezdened keresni valaki mást. Én 4 év kapcsolat után jártam úgy mint te, és csak azután tudtam magam teljesen túltenni ezen amikor találtam valaki mást aki mellett boldog tudtam lenni.
A legfontosabb dolog, hogy ne vágj bele egy új kapcsolatba addig amíg nem tetted túl magad rajta mert akkor nem csak magaddal de az új pároddal is kiszúrnál.
Hogy lenne már ő az igazi neked, ha nem is szeret téged??
Egyszerűen csak az bánt, hogy nem kellettél neki, és talált "jobbat".
Tudatosítsd magadban, hogy az, hogy őt választotta, az nem jelenti azt, hogy ő a jobb. Sokféle fagyi van, van akinek a csoki a kedvence, mások szerint meg az eper sokkal jobb. Majd jön olyan, akinek nem kellene semmi pénzért az új nője, mert szerinte te sokkal jobb vagy. Kár hagyni, hogy bánatodban túltold a mennyire jó volt vele dolgot. Nem volt jó, mert nem szeretett, csak vak voltál. Azt tudatosítsd, hogy más nőnek suttogja, hogy szereti, más nőre áll fel neki, más nőn liheg kéjesen vonaglósan, miközben eszébe se jutsz, és leszarja, hogy te hogy érzed magad ettől, ő köszöni jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!