Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy tudta feldolgozni hogy a párja a kapcsolatuk alatt beleszeretett másba és elhagyta miatta?
Minden elismerésem, kitartást kívánok! Ilyenkor belegondolok hogy hálát kell adnom azért hogy még csak jártunk, nem volt se házasság, se gyerek.
Ha szeretned, én szívesen meghallgatnám a történetedet.
Majd bele haltam, eszmeletlenul sajnaltam magam, aztán rájöttem, hogy szánalmas vagyok.
Élete nőjét veszítette el, mikor szakított velem, azóta csak szánni tudom. Természetesen a kiszemelt lánykával nem történt azóta sem közöttük semmi, és már engm is sír vissza, de én teljesen új életet kezdtem.
Új emberekkel vettem körül magam, akik mellett rájöttem, hogy egy értékes, szerethető személyiség vagyok.
Keress új impulzusokat, zárd le az exeddel való kapcsolatod véglegesen, hidd el, fog ő utánad sírni, ha látja rajtad a közönbösséget, meg hogy nem keresed.
Annyira összeillettunk, soha nem volt hangos szó sem köztünk, jól éreztük magunkat egymás társaságaban. Az évek alatt picit átalakult megszokássá, és ahigy erre rajott, nem hogy tett volna érte hanem belezúgott egy kolleganojebe, aki szintén kapcsolatban volt. Nagyon nehéz őt elengedni 😔 de ha megtette velem ezt, akkor később is megtette volna,igy az a tudat vigasztal hogy jobb nekem nélküle.
Utolsó, néha én is ezt érzem hogy remélem utólag rajon hogy mit vesztett... Aztán abba gondolok bele hogy akit szerettél, nem kívánhatsz neki rosszat. Bár nagyon szenvedtem miatta, és igazságtalannak érzem hogy amíg én gyötrődok, addig ő önfeledten randizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!