Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem miért barátkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem miért barátkozik egyre jobban ezzel a nővel? Szerintetek beleszeretett?

Figyelt kérdés

A nőnek van barátja, de egyszer amikor kérdeztem róluk, a férjem csak a fejét rázta, hogy az a férfi szerinte messze nem tudja megbecsülni a nőt, az volna a legjobb ha szétmennének. De szerinte nem is kell hozzá sok.

A nő a férjem kedvenc kávézójában kezdett dolgozni, ott ismerkedtek meg, majd a férjem egyre gyakrabban járt oda. Előtte sose járt ilyen gyakran. Azt mondja, szeret vele beszélgetni, már-már lányaként tekint rá. Ez egy éve tart, azóta közös programokat is szerveztek. Mindennap hívja vagy ír neki a férjem, hogy hogy van stb. Amikor épp csetelnek fülig ér a szája, vagy komoly de nagyon bele van merülve. Ha telefonálnak akkor kimegy az udvarra. Hallottam pár dolgot, pl. fontos vagy. Észrevettem, hogy néha visz neki a főztjéből (legtöbbször a férjem főz itthon). Párszor már észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud, pl az egyik kisebb bográcsunkat neki ajándékozta. A nő tart néhány baromfit az udvarában, ahogy mi is. A férjem kettő különlegesebbet neki adott, csak úgy.

Azt látom, boldogan indul a kávézóba, minden egyes nap szinte. Nem ritka, hogy zárásig ott van. Munkából hazafelé, akár késő este is megáll ott.

Amikor meghalt a nő nagyanyja és nem ment dolgozni, aznap a férjem se ment hanem rohant hozzá. A nő főnökével is összeveszett aznap, mert állítólag elvárta volna, hogy még aznap menjen be dolgozni a nő.

Ha otthon van a férjem, látom hogy fejben máshol van.

Amikor rákérdeztem, azt mondta, megkedvelte, szeretne kedveskedni meg gondoskodni, mintha a lánya lenne. 51 éves, a nő meg 28. Nem tudom, mit gondoljak.

2023. jún. 26. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Ne aggódj, ez csak barátság, csak a lányaként szereti
Aggódnék a helyedben, valószínű beleszeretett, az se kizárt, hogy megcsal.
54 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%

"észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud"

Jobb nyíltan csinálni a dolgokat, és beszélni róluk.

2023. jún. 26. 11:02
 2/68 anonim ***** válasza:
14%
Nincs miért aggódni. Ez csak kedves gesztus.
2023. jún. 26. 11:05
 3/68 anonim ***** válasza:
98%
Hm, ez nem "szülői szeretet" mert a hátad mögött telózik vele és szó nélkül visz neki dolgokat anélkül , hogy veled megbeszélné, pluszban te nem ismered, nem találkoztál vele. Ha úgy tekintene tényleg rá, mint a lányára, akkor már te is olyan szinten néznél rá, mint a lányodra. Azt nem tudom, hogy hűtlen-e hozzád fizikailag, de érzelmi alapon már rég csal.
2023. jún. 26. 11:11
 4/68 anonim ***** válasza:
97%
Még ha tényleg csak így tekint rá, akkor is szerintem a nő kihasználja.
2023. jún. 26. 11:12
 5/68 anonim ***** válasza:
92%

Ezt a gyerekemként tekintek rá maszlagot csak akkor venném be, ha ez a férjemmel közös döntés, közös cselekedet lenne , ha együtt akarnánk gondoskodni róla, mint egy gyerekről szokás. Ez így, hogy be se von a csevegésekbe, és annak tartalmában, a döntésekbe, és az állítólagos lányos apás érzelmeit egyedül éli meg, te nem beszélsz az új családtaggal szinte nevetségesen vetítés.

Egy 51 eves papíron annyi, simán fiatalos, miért ne érezhetne vonzalmat egy szép kedves gyámolításra szoruló nő iránt?

Lehet magában is örlődik, nem mondom azt, hogy tényleg van köztük szeretői viszony. Lehet nap mint nap küzdenek hogy téged ne csaljon meg, de azért keresi az izgalmat, a vonzódást, a tüzet táplálja a talákozgatásuk stb..

2023. jún. 26. 11:19
 6/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így nagyon gáz és szerintem bőven túlmegy a határon. Ha annyira nagyon a lányaként tekint rá, akkor nem a hátad mögött, titokban adna neki dolgokat, nem menne ki az udvarra, amikor beszélnek stb. Nekem ez sok, ha fizikailag nem is, de érzelmileg már rég csal. Ez a lányomként nézek rá meg duma, sok 40-50 pluszos férfi szeretne "megkaparintani" huszon évvel fiatalabb nőket, én úgy gondolom itt is ez van a háttérben...
2023. jún. 26. 11:22
 7/68 anonim ***** válasza:
93%

És miért barátkozik a nő a férjeddel?

Gondolom tudja, hogy nős, nem is annyira fiatal.

Ebben a sztoriban talán inkább az a meghatározó, hogy a nő mit akar. Egy öregedő félben lévő férfi többnyire nem tud nemet mondani, ha a férfiassága a tét.

2023. jún. 26. 11:41
 8/68 A kérdező kommentje:

Sokat gondolkozok ezen már jó ideje, mert mi van ha tényleg csak kedves gesztusokról van szó, ahogy a 2-es is írta, meg látom szavaztak is erre az opcióra. Meg nem egy dögös bombanő, inkább kislányos ártatlan külsejű (bár tény, hogy szép), szóval lehet hogy ezt váltja ki a férjemnél hogy segíteni akar neki mindenben stb.

De ha nekünk van egy 25 éves lányunk, akkor is érthető, hogy egy másik fiatal nőt is lányaként szereti? A lányunkat nem hanyagolja el, sőt nagyon jó apának tartottam mindig a férjemet. Már nem él velünk a lányunk de így is jó kapcsolat van köztük. És azt se mondhatom, hogy ezzel a nővel akarná pótolni mert itt lakik a lányunk is a faluban, pár utcával arrébb.

Arra is gondoltam, amit 5-ös írt. Lehet nincs semmi mert a férjem magában próbálja elnyomni és valóban örlődik?

2023. jún. 26. 11:46
 9/68 anonim ***** válasza:
14%
Nekem sem tetszene, de ez még nem jelent semmit. Reméljük.
2023. jún. 26. 11:49
 10/68 anonim ***** válasza:
68%
Nekem van olyan ismerősöm aki 33 èves nő. A fèrje pedig 64. Sőt a legfiatalabb gyerekük most 3 èves.
2023. jún. 26. 11:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!