Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért barátkozik egyre jobban ezzel a nővel? Szerintetek beleszeretett?
A nőnek van barátja, de egyszer amikor kérdeztem róluk, a férjem csak a fejét rázta, hogy az a férfi szerinte messze nem tudja megbecsülni a nőt, az volna a legjobb ha szétmennének. De szerinte nem is kell hozzá sok.
A nő a férjem kedvenc kávézójában kezdett dolgozni, ott ismerkedtek meg, majd a férjem egyre gyakrabban járt oda. Előtte sose járt ilyen gyakran. Azt mondja, szeret vele beszélgetni, már-már lányaként tekint rá. Ez egy éve tart, azóta közös programokat is szerveztek. Mindennap hívja vagy ír neki a férjem, hogy hogy van stb. Amikor épp csetelnek fülig ér a szája, vagy komoly de nagyon bele van merülve. Ha telefonálnak akkor kimegy az udvarra. Hallottam pár dolgot, pl. fontos vagy. Észrevettem, hogy néha visz neki a főztjéből (legtöbbször a férjem főz itthon). Párszor már észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud, pl az egyik kisebb bográcsunkat neki ajándékozta. A nő tart néhány baromfit az udvarában, ahogy mi is. A férjem kettő különlegesebbet neki adott, csak úgy.
Azt látom, boldogan indul a kávézóba, minden egyes nap szinte. Nem ritka, hogy zárásig ott van. Munkából hazafelé, akár késő este is megáll ott.
Amikor meghalt a nő nagyanyja és nem ment dolgozni, aznap a férjem se ment hanem rohant hozzá. A nő főnökével is összeveszett aznap, mert állítólag elvárta volna, hogy még aznap menjen be dolgozni a nő.
Ha otthon van a férjem, látom hogy fejben máshol van.
Amikor rákérdeztem, azt mondta, megkedvelte, szeretne kedveskedni meg gondoskodni, mintha a lánya lenne. 51 éves, a nő meg 28. Nem tudom, mit gondoljak.
Miért menne a csajhoz ugyan?
A férjét dobja ki!
Már nem azért, de ha egy apám korú férfi ennyire abajgatna a huszadik gondolatom lenne, hogy a lányaként tekint rám, és az első hogy bszni akar... xd
26N
szinte biztosra veszem, hogy ez a kérdés kamuflázs.
és a gyk-népe mégis bevette, és hosszú válaszokat ír rá.
gondoljatok már bele, ha ez igaz lenne, a potenciálisan megcsalt feleség kérdőívet tenne ki gyk-ra és megszavaztatná a dolgot? meg ilyen higgadt lenne? meg naivakat kérdezne, h. vajon mi folyik itt?
épeszű nő ilyet nem tenne, vagy ha igen, borzasztó ostoba.
ez egy kamu kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!