Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért barátkozik egyre jobban ezzel a nővel? Szerintetek beleszeretett?
A nőnek van barátja, de egyszer amikor kérdeztem róluk, a férjem csak a fejét rázta, hogy az a férfi szerinte messze nem tudja megbecsülni a nőt, az volna a legjobb ha szétmennének. De szerinte nem is kell hozzá sok.
A nő a férjem kedvenc kávézójában kezdett dolgozni, ott ismerkedtek meg, majd a férjem egyre gyakrabban járt oda. Előtte sose járt ilyen gyakran. Azt mondja, szeret vele beszélgetni, már-már lányaként tekint rá. Ez egy éve tart, azóta közös programokat is szerveztek. Mindennap hívja vagy ír neki a férjem, hogy hogy van stb. Amikor épp csetelnek fülig ér a szája, vagy komoly de nagyon bele van merülve. Ha telefonálnak akkor kimegy az udvarra. Hallottam pár dolgot, pl. fontos vagy. Észrevettem, hogy néha visz neki a főztjéből (legtöbbször a férjem főz itthon). Párszor már észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud, pl az egyik kisebb bográcsunkat neki ajándékozta. A nő tart néhány baromfit az udvarában, ahogy mi is. A férjem kettő különlegesebbet neki adott, csak úgy.
Azt látom, boldogan indul a kávézóba, minden egyes nap szinte. Nem ritka, hogy zárásig ott van. Munkából hazafelé, akár késő este is megáll ott.
Amikor meghalt a nő nagyanyja és nem ment dolgozni, aznap a férjem se ment hanem rohant hozzá. A nő főnökével is összeveszett aznap, mert állítólag elvárta volna, hogy még aznap menjen be dolgozni a nő.
Ha otthon van a férjem, látom hogy fejben máshol van.
Amikor rákérdeztem, azt mondta, megkedvelte, szeretne kedveskedni meg gondoskodni, mintha a lánya lenne. 51 éves, a nő meg 28. Nem tudom, mit gondoljak.
Ha magában örlődik, akkor érez iránta, az neked nem érzelmi megcsalás?
Ha érez iránta, de tesz azért hogy ez a fellángolás legyen elmúljon, nem akar vele találkozni, stb azzal kifejezné az irántad érzett szeretetét. Emberből vagyunk, fellangolas megeshet, de ha jár a lány után, keresi a találkozókat akkor az már tudatos döntés
Azzal nem lenne baj, ha jóban vannak, de szerintem amit csinál az túlzás. Ha van feleségem/férjem/párom tartok bizonyos határokat. Na meg amúgy is. Ő nem. Nekem pl.: az nagyon szemet szúrna, hogy úgy telefonálnak, hogy kimegy az udvarra. Ha valóban lányaként tekintene rá, akkor valamilyen szinten téged is belevonna. Normál esetben, ha összebarátkozom valakivel és csak ennyi, akkor miért tartanám távol a páromtól? Miért titkolnék dolgokat? Stb.
Nem nyíltan csinálja... ez gáz. Én beszélnék vele, keresnék bizonyítékot, valami.
Én nem beszélnék vele, vagy elválnék, vagy keresnék szeretőt én is.
Őrlődik? Tessék? Hogyan őrlődne már, amikor magától megy be a nőhöz a munkahelyére nap mint nap munka után, késő este ér haza, ha szabadnapja van, leordítja a nőnek a főnökét? Dehogy őrlődik. Ráadás szentül meg van róla "bizonyosodva" hogy a nő párja nem becsüli meg.
Direkt azért nyal be neki, hogy a nő gyenge pillanatában adjon neki pinát. Te tényleg ennyire buta vagy, vagy segít benne valaki? 🤦♀️
Már feltetted ezt a kérdést tényleg a saját szemszögedből.
Ott is elmondtuk, hogy biztos nem csak szimplán lányaként tekint rád.
Én 25 éves vagyok, férfiak között dolgozok, tisztán látom, mit akarnak az 50es férfiak.
Szexet.. fiatal feszes, csinos lányoktól. Nem csak lányukként babusgatni.
#17:
Most a feleségnek adja ki magát miközben a fiatal nő, akire hajt a vén faszi? :D
Olyan érdekes, hogy ezek a barátkozási szándékok "véletlenül" valahogy mindig a fiatal szép szexy csajokra irányulnak 😆 Atyai szeretet, mi?! Gyermeki szeretet bezzeg nem merült fel benne sose valamelyik öreg nénike felé, ugye? 😂 Milyen érdekes, hogy ezek a dolgok valahogy sosem a 75 éves Mancika nénik felé irányulnak! 🙄
Ne aggódj kérdező, a házasságod már rég halott érzelmileg. És biztosíthatlak, hogy amikor szexeltek is képzeletben ezt a 28 éves csajt keféli.
A hűség egy döntés is, nem csinálok olyat amivel megbantom a másikat és nem keveredek kétértelmű helyzetbe. Ha mégis, és a másik szól h zavarja, akkor pedig egyértelműen határt húzok.
Ezt csak az nem így gondolja, aki élvezi a flörtöléseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!