Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba, de mindkettőnknek van párja, mi a jó megoldás?
Szó szerint ugyanebbben a cipőben jártam, nálam második látásra volt szerelem, de szintén nem voltam egyedülálló (a srác viszont igen). Mi a beszélgetésen kívül semmit nem csináltunk, de egyértelmű volt mindkettőnk számára, mi a helyzet. A párommal egy ideig így voltam együtt, őt is szerettem valamilyen szinten, de ez kevés volt hozzá, hogy együtt maradjak vele, ráadásul nem is láttam a közös jövőt (már korábban sem). De én sose tudtam volna őt megcsalni, nem is akartam, így volt a legjobb, hogy szakítottam vele és csak utána kezdtünk el randizni és komolyan ismerkedni a sráccal.
Nálad is ez lett volna a jó megoldás, mert senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, főleg ha ez rendszeres és folyamatos, mint nálatok. Én a válást javaslom mindkettőtök részéről, akár együtt akarjátok folytatni akár nem, mert mindegyik megcsalt fél egy őszinte párt érdemelne.
Mivel leírtad, hogy nem akarsz válni és felmondani sem akarsz (a másik fél sem), így nagyon nincs mit tanácsolni.
Ezt lehet így folytatni egészen addig amíg le nem buktok, ki nem derül valahogy a társaitok számára, hogy megcsaljátok őket (egy jóakaró bármikor feldobhat titeket).
Akkor aztán ugyanúgy válás, szakítás lenne a vége az egésznek a párjaitok részéről.
Azon kell elgondolkodni, hogy kell e nektek az egész cirkusz ami egy esetleges lebukás után fog következni?
Azon kívül hogy gerinctelen dolog ezt tenni a párjaitokkal, nem árt ilyen szempontból is átgondolni, hogy mi lesz a jövőben ha lebuktok (B terv)?
Lehet hogy ez csak az újdonság varázsa, jó szex nem a megszokott partnerrel, azért ilyen érdekes és izgalmas. Lehet hogy 10 év után ez sem lenne semmivel sem különb mint a házasságod.
Eleve ha mindkét részről olyan nagy szerelem lenne, akkor kilépnétek a meglévő kapcsolatból és együtt lennétek. De ugye ez nincs így. Ez valószínű inkább csak szexuális vágy (a hormonok becsapósak lehetnek).
Döntsétek el hogy akartok e egymástól komolyabban valamit, és ha igen akkor cselekedjetek! Mert ha lebuktok, akkor így is úgy is vége lesz a meglévő kapcsolataitoknak, csak jóval több problémával fog együtt járni a szakítás/válás.
Felvitted a saját házatokba, talán még az ágyatokba is. Na, ennél undorítóbb, megalázóbb dolog talán nincs is a világon.
Teljesen nyilvánvaló hogy nem szereted a férjed, csak a kényelmes élet elvesztése iránti félelem beszél belőled.
Amint kiderülne a viszony, ott is lenne vége, mert lényegét vesztené, az pedig a titok.
Amúgy, magadon kívül gondolsz te vkire?
Akkor ez tisztességes módszerek tekintetében patthelyzet. Vagy parancsolsz a vágynak és éled tovább az életed a férjeddel és a gyerekekkel, vagy összejössz a férfival, de elmondod a férjednek és elváltok. A tisztességtelen módszer az, ha folytatod ezt a titkos viszonyt. Ezzel meggyalázod a házasságotokat, fájdalmat és csalódást okozol a férjednek és a gyerekeidnek is, majd ha kiderül a megcsalád és kiszámíthatatlan, hogy milyen mértékben fordulnak majd el tőled.
Gondolkodj még párszor el, hogy mit szeretnél a jövőben, játszd le a lehetősek következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!