Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba, de mindkettőnknek van párja, mi a jó megoldás?
Mi az irodában felvállaltuk, aztán azon kívül is. A lángolás nem csökkent.3 éve vagyunk együtt, bár nálunk már egyetemista gyerekek vannak, akik miatt nem aggódtunk.
Ha hosszútávra tervezel vállald fel magad, őt. Egyszer élünk.
+1, én is kétlem hogy a 30 éves pasi dobbantana a 2 gyerekes, férjes nőért, hogy ezután ketten együtt legyenek…
Plusz, ha ez valóban az az elsöprő szerelem lenne, akkor nem dilemmaznál rajta, hogy felvállalld-e, pont azért, mert ha valóban szerelem és kölcsönös, meg máshoz nem hasonlítható, akkor tudnál mellette dönteni. És nem a langyos, de kényelmes kapcsolatodat néznéd, mert pont ez a különbség ébresztene rá, hogy nem elég a kapcsolatod és most van lehetőséged másra.
Persze utóbbi az én véleményem, és csak saját tapasztalat, estem már bele másba én is kapcsolat alatt. Tudom h szar érzés, de azt is hogy miatta kiléptem volna.
Az meg elég gáz, hogy haza is viszed… ha annyira félsz a lebukástól, nem is értem.
Lényeg a lényeg, ha valóban szerelem lenne, és biztos lennél a pasi érzéseiben, szerintem melllette tudnál dönteni.
Nagyon megható kis szöveget írtál ide, bravo. De a lényeg megint ott van benne, a kollégáddal való szex az első, minden más másodlagos.
Ha szegény gyerek tudná, hogy reggel anyuka azzal a szájjal ébreszti, amivel előtte a szeretőjét s.....a.
Lehet elvált szülőként is remekül gyereket nevelni, ha a felek képesek normálisan megegyezni egymással.
Nem lenne jobb tisztán, őszintén legalább a gyerekeid szemébe nézni?
Aztán azzal hetyegnel akivel akarsz.
Legalább a hitvesi ágyban csináltátok? 🤮
"megkérdezné a férjem, hogy mire ment el X összeg." Már így is költöttél a szeretődre ezt azt akarva akaratlanul.
Remek! A kur.v@ és a hím ringy.ó egymásra találása.
Remélem lebuktok a párjaitok előtt is, a gyerekeid előtt is és a munkahelyen is!
Nagyon szépen fogalmaztál önmagad előtt,de ez minden csak nem szép és nem fair.A gyerekeid,az apjuk,tökmindegy hányszor vitted fel
a csávót a közös otthonotokba,ilyet még az se csinál aki
amúgy szeretőt tart..Gondold át,te mit szólnál ha valakivel a te
ágyadban kufircolna a férjed? Azt se értem hogy egy 5 és 6.5 éves gyerek,
munka és otthon mellett,hogy az istenbe van neked időd kamatyolásra?
Hol vannak a gyerekek? Háztartást ki csinálja? Én örülök hogy
végzek a napi teendőimmel estére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!