Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a munkatársamba, de mindkettőnknek van párja, mi a jó megoldás?
De naiv vagy 20-as!
Ha tudnád hányan viszik haza a közös otthonukba a szeretőjüket. Férfiak is, nők is.
A kamatyolásra meg mindig tudnak időt szakítani.
A gyerekek pedig nincsenek állandóan otthon: ovi, suli, ilyen-olyan kirándulás, nagyszülők....
14
Szerintem ez csak vágy, vonzalom, pont annyit ad, ami hiányzik a házasságodból. Ez önmagában nem feltétlenül szerelem.
Most csak a jó oldalát látod a pasasnak, pedig hosszú távon, a szürke hétköznapokban lehet messze alá múlja a férjed, sőt, esetleg rájönnél, hogy ezen kívül mennyire is- vagy mennyire nem-illetek össze. Szeretőként a legkönnyebb tündökölni, a legjobb oldaladat mutatni- te sem a családanya énedet adod olyankor. Most érthető ez a pezsgés, de évek után vele sem lenne ám ilyen izgalmas a dolog..
Ráadásul csak a vonzalmat emelted ki, semmi más tulajdonságát, vagy hogy érzed magad a szexen kívül, más programokat meg gondolom nem is csináltok. Beszélgetni nyilván beszélgettek, már csak a connection/a szex miatt is, de még kedvelhetitek is egymást.
Én nem ekézlek, őszintén kíváncsi vagyok, vajon idővel hogy alakul ez a történet majd.
21! Lehet naív vagyok, de szerintem aki a hitvesi ágyban kefél félre,
hát az én szememben minden csak nem ember.Legalja.
És mi az hogy két kis gyereket le lehet passzolni rendszeresen?
A házimunkát elhanyagolni rendszeresen? Ez is elég igénytelenségre
vall.El tudom képzelni a háztartást és az életminőséget,ahol
az anya így viselkedik.Szerencsétlen gyerekeket sajnálom legjobban,
egy farok fontosabb az anyjuknak mint ők.. :-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!