Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beleszerettem a munkatársamba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a munkatársamba, de mindkettőnknek van párja, mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
4,5 évvel fiatalabb, most lett 30 éves a pasi, 2 hónapja van a cégnél. Első látásra végem volt tőle, majd ahogy egyre többet beszélgettünk, egyre jobban megismertük egymást, ez az érzés csak fokozódott. Munka utáni beülések, közös programok követték mindezt, majd heves csókok, szenvedélyes szeretkezések. Soha nem szerettem még ennyire senkit, pedig tudom az eszemmel, hogy nem kéne, ott van a férjem, illetve neki is van barátnője, akik erről nem tudnak semmit. Munkahelyváltás nem opció, imádok itt dolgozni, jófejek a kollégáim, anyagilag is meg vagyok becsülve, és ő sem fog máshova menni. Válni sem szándékozom, a férjem is szeretem, csak máshogy, vele sosem volt ilyen mindent elsöprő lángolás, de bűntudatom van, nem érdemli meg, hogy ezt tegyem vele a háta mögött. Légyszíves segítő módon kommenteljetek, nem akarom, hogy még ismeretlenek is forgassák bennem a kést, van elég galiba emiatt így is a lelkemben.
2023. máj. 21. 10:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

De naiv vagy 20-as!

Ha tudnád hányan viszik haza a közös otthonukba a szeretőjüket. Férfiak is, nők is.

A kamatyolásra meg mindig tudnak időt szakítani.

A gyerekek pedig nincsenek állandóan otthon: ovi, suli, ilyen-olyan kirándulás, nagyszülők....

2023. máj. 22. 14:29
 22/27 anonim ***** válasza:
86%

14

Szerintem ez csak vágy, vonzalom, pont annyit ad, ami hiányzik a házasságodból. Ez önmagában nem feltétlenül szerelem.

Most csak a jó oldalát látod a pasasnak, pedig hosszú távon, a szürke hétköznapokban lehet messze alá múlja a férjed, sőt, esetleg rájönnél, hogy ezen kívül mennyire is- vagy mennyire nem-illetek össze. Szeretőként a legkönnyebb tündökölni, a legjobb oldaladat mutatni- te sem a családanya énedet adod olyankor. Most érthető ez a pezsgés, de évek után vele sem lenne ám ilyen izgalmas a dolog..

Ráadásul csak a vonzalmat emelted ki, semmi más tulajdonságát, vagy hogy érzed magad a szexen kívül, más programokat meg gondolom nem is csináltok. Beszélgetni nyilván beszélgettek, már csak a connection/a szex miatt is, de még kedvelhetitek is egymást.

Én nem ekézlek, őszintén kíváncsi vagyok, vajon idővel hogy alakul ez a történet majd.

2023. máj. 22. 19:48
 23/27 gyurlaci ***** válasza:
65%
Két gyerekkel? Ha lenne valódi mesterséges intelligencia akkor az ilyen ribncot eleve meddőre tervezték volna.Kefélhetne míg tart a libidója.
2023. máj. 25. 19:04
 24/27 anonim ***** válasza:
22-és jól irta ez nyers vagy semmi más. Gondold át mindenesetre. Ja és a barátnő ha egyszer berágnának vége az idillnek :)
2023. máj. 26. 21:11
 25/27 anonim ***** válasza:
79%

21! Lehet naív vagyok, de szerintem aki a hitvesi ágyban kefél félre,

hát az én szememben minden csak nem ember.Legalja.

És mi az hogy két kis gyereket le lehet passzolni rendszeresen?

A házimunkát elhanyagolni rendszeresen? Ez is elég igénytelenségre

vall.El tudom képzelni a háztartást és az életminőséget,ahol

az anya így viselkedik.Szerencsétlen gyerekeket sajnálom legjobban,

egy farok fontosabb az anyjuknak mint ők.. :-((((

2023. máj. 30. 14:28
 26/27 gyurlaci ***** válasza:
76%
Írta hogy meghatódott ahogy a férje vasárnap játszott a gyerekeikkel. De lehet hogy azért zokogott hogy még kemény 24 órát kell nélkülöznie a céges kanfióka faxát. :-)
2023. jún. 2. 14:45
 27/27 anonim ***** válasza:
nem fog menni ez hosszú távon, Maradhza ferjeddel ,zard le ezt a kapcsolatot
2023. nov. 26. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!