Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem müködik a házasságom, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem müködik a házasságom, még se tuok kilépni belőle, de így mindkettőnket felemészt? Mi a megoldás, honnan tudom, hogy jól döntök?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 12:19
 1/5 anonim válasza:
Erre hogy váalszt kapj tul kevés információt adtál meg!Miért haldoklik ez a kapcsolat? Miért érzed úgy hogy nem működik?Ezekre fontos lenne választ adni elöször is magadnak!Fontos hogy tujatok egymással beszélni!Remélem helyesen döntesz majd!
2010. máj. 16. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Két vonat egymással ellentétes irányba halad, az egyik 80 km/h, a másik 100 km/h sebességgel. Mit sütött otthon a nagymama?
2010. máj. 16. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Férfi vagy vagy nő?

Esetleg lée tudnád írni hogy mi a fő probléma szerinted?

Szívesen segítek ha tudok.

2010. máj. 16. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok már boldogok egymás mellett és nincs mód arra hogy megbeszéljétek, vagy nem tudtok közös nevezőre jutni, akkor szerintem váljatok külön. Az mindkettőtöknek jobb lesz és attól még nem kell utálattal elválni egymástól.
2010. máj. 16. 13:04
 5/5 anonim válasza:
Hát figyelj ez egy nehéz helyzet! Ha úgy érzed hogy már nem működik végy egy nagy erőt és lépj ki!!!Figyelj néha a megszokás nagyobb mint a szerelem!!! Szerintem nálatok is ez van! És ez nem jó! Lehet hogy néha boldog vagy ebben a kapcsolatban de hidd el nélküle boldogabb lennél! Az elején nehéz de amibe nem halsz bele az megerősít!!!! Soha sem késő újra kezdeni az életet!!!
2010. máj. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!