Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem miért barátkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem miért barátkozik egyre jobban ezzel a nővel? Szerintetek beleszeretett?

Figyelt kérdés

A nőnek van barátja, de egyszer amikor kérdeztem róluk, a férjem csak a fejét rázta, hogy az a férfi szerinte messze nem tudja megbecsülni a nőt, az volna a legjobb ha szétmennének. De szerinte nem is kell hozzá sok.

A nő a férjem kedvenc kávézójában kezdett dolgozni, ott ismerkedtek meg, majd a férjem egyre gyakrabban járt oda. Előtte sose járt ilyen gyakran. Azt mondja, szeret vele beszélgetni, már-már lányaként tekint rá. Ez egy éve tart, azóta közös programokat is szerveztek. Mindennap hívja vagy ír neki a férjem, hogy hogy van stb. Amikor épp csetelnek fülig ér a szája, vagy komoly de nagyon bele van merülve. Ha telefonálnak akkor kimegy az udvarra. Hallottam pár dolgot, pl. fontos vagy. Észrevettem, hogy néha visz neki a főztjéből (legtöbbször a férjem főz itthon). Párszor már észrevettem, hogy titokban visz neki amit csak tud, pl az egyik kisebb bográcsunkat neki ajándékozta. A nő tart néhány baromfit az udvarában, ahogy mi is. A férjem kettő különlegesebbet neki adott, csak úgy.

Azt látom, boldogan indul a kávézóba, minden egyes nap szinte. Nem ritka, hogy zárásig ott van. Munkából hazafelé, akár késő este is megáll ott.

Amikor meghalt a nő nagyanyja és nem ment dolgozni, aznap a férjem se ment hanem rohant hozzá. A nő főnökével is összeveszett aznap, mert állítólag elvárta volna, hogy még aznap menjen be dolgozni a nő.

Ha otthon van a férjem, látom hogy fejben máshol van.

Amikor rákérdeztem, azt mondta, megkedvelte, szeretne kedveskedni meg gondoskodni, mintha a lánya lenne. 51 éves, a nő meg 28. Nem tudom, mit gondoljak.

2023. jún. 26. 10:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy a GYK népe fog erre válaszolni. Nyilván előtted nem fog flörtölni, más nők után futni, az már a nagyon alja kategória.

Én így elsőre inkább arra tippelnék, hogy becsúsztatná neki a lompost, a nő meg kihasználja a férjed naivítását, gyengeségét. Szerintem már rég lett volna nem egy jel arra, hogy dugja, látszik a párodon hogy "nem profi" és azonnal lebukna.

Vagy maximum te nem vettél észre valamit/nem akarod elhinni, de már rég tudnád ha megtörtént volna köztük.

Egyszerűen ki van használva és ebben örömmel benne van. Hozzá kell tenni, hogy valami miatt ehhez a nőhöz megy állandóan, tehát a kapcsolatotok régóta olyan lehet, hogy menekülne belőle.

És így a végén ez a jó kifejezés, hogy menekül tőled, menekül abból a helyzetből ami köztetek van. Valószínűleg tőle kap figyelmet, érzi hogy fontos lehet neki, tud vele beszélgetni, és hasonlók is benne lehetnek.

2023. jún. 26. 13:37
 32/68 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit. Nyilván nem találkozott össze olyan nővel akinél sikere volt, most meg összetalálkozott eggyel, rögtön ki is alakult a szituáció.
2023. jún. 26. 13:38
 33/68 anonim ***** válasza:
87%
Kèrdező, sajnos ez mindenkinek egyèrtelmű, az, hogy eddig nem volt ilyen csak azt jelenti, hogy senkire sem figyelt meg. Kb szerelmes, ha a csajnak sincs ellenère meg már règ szeretők is akár. Ez veled is nagyon nem fery be ne dőlj annak, hogy ártatlan, szegèny lánykát pátyolgat a fèrjed....kapuzárási pánikja van, nem fer veled, hazudozik, de ő tudja a csúf igazságot...
2023. jún. 26. 13:39
 34/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta lenne kettőjük között a helyzet akkor nem zavarba jött volna mikor te elmentél a kávézóba a lányoddal, hanem örömmel köszöntött volna téged és beszélgetett volna veled, ez elég egyértelmű.
2023. jún. 26. 13:42
 35/68 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer elolvastam a bővebb kérdésed.

Azt írod, hogy közös programokat csinálnak? Mik ezek a programok?

Zárásig gyakran ott marad. Mikor van ez? Ha 6kor, az nem vészes de ha, eddig 6ra ért haza a férjed és most 8-9-10-11 ig ott dekkol, az is több mint nem normális.

Fülig ér a szája, ha csetelnek, elmerül a beszélgetésbe stb- hát, nem tudom mennyire vagy naiv, de ez annyira egyértelmű hogy oda van érte

Csak egyszer kérdeztél rá nála? Mondtad h neked ez sok már?

Az, hogy eddig nem csinált ilyet, nem jelenti azt, hogy nem képes arra, hogy most beleszeressen.

2023. jún. 26. 13:43
 36/68 A kérdező kommentje:

29-es, de én ezt nem értem. Az hogy érzelmileg már megcsalt, azt jelenti, hogy addig fog várakozni amíg le nem fekszenek? Már ha meg nem történt már.. Pár, két-három alkalommal előfordult már, hogy kicsit részegen jött haza onnan. Ki tudja olyankor mit csinál vagy mennyire bátorodik fel.

Átfutott az agyamon a válás gondolata de először reálisan próbálok hozzáállni.

2023. jún. 26. 13:45
 37/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát éppen az a baj, hogy abszolút nem reálisan állsz hozzá! 😁
2023. jún. 26. 13:46
 38/68 anonim ***** válasza:
87%
Nyomozz:)
2023. jún. 26. 13:47
 39/68 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy nem érted?

Megdugná, szexuálisan vonzza, míg veled kekszel közben rá gondol, nap mint nap ő jár a fejében, szerelmes belé - érzelmi szinten való megcsalás, mert veled van kapcsolatban, nem szabad.

Flörtök, csókok, orális szex, kézimunka, szex - Fizikai megcsalás, mivel veled él házasságban, nem egyedülálló.

2023. jún. 26. 13:49
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz a 29-es válaszon? :D
2023. jún. 26. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!