Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből jól?
Van egy feleségem, két gyerek, közös hiteles ház. Kívülről idillinek tűnik, de már több éve hogy lefeküdtünk az asszonnyal.
Sokáig még mentem utána, próbáltam bókolni neki, vacsorázni vinni, masszírozva fogdosni, noszogatni, meghozni a kedvét.. de semmi.
Aztán hónapokig hisztiztem rajta... majd feladtam.
Eldöntöttem hogy nem fogok többször megalázkodni, könyörögni és toporzékolni sem mint egy kisgyerek. Kinőttem ebből.
Elválni sem fogok, mert ott vannak a gyerekek és a ház.
Elkezdtem végre kiélni a vágyaimat. Egy párszor hivatásoshoz is elmentem, de nem volt nagy élmény. Aztán elkezdtem csapni a szelet minden nőnek, aki a közelembe volt. Bejött. A nagy merítésből adódik, hogy lesz aki fent akad a hálón. Mostmár van egy szeretőm, aki tud mindenről. Őszinték vagyunk egymáshoz. Ő is elmondja nekem minden kalandját. Sokszor "hétvégezem" a melóban.
Kb 1 éve viszont diagnosztizáltak a feleségemnél pajzsmirigy problémát. Megoperálták és gyógyszert is szed rá. Talán ezért, de elkezdett újra kancás lenni. Fordult a kocka mostmár ő akar állandoan szexelni, többször rajta is kaptam hogy masztizik, de nekem már semmi kedvem hozzá. Teljesen áthangolodtam a szeretőmre.
Lehet hogy gonosz dolog de valahol jól is esik elutasítani, mint ő engem hosszú évekig.
Most kitalálta hogy járjunk párterápiára, de felesleges pénz kidobásnak tartom. Főleg így h pontosan tudom mi a probléma.
Mostmár nem fogok lemondani a szeretőmről, de a családi életet se akarom teljesen szétzilálni.
Ez nem sertegetes, ez tény. 😂
Amúgy még mindig nem érted a lényeget. Előbb utóbb borul a bili, vagy azért tesz ki a feleséged, mert a szerető elmeséli neki, hogy képben van, vagy azért, mert ő keress mást, aki miatt elhagy. Úgyhogy vagy így, vagy úgy szívni fogtok mindannyian! Ezért nem kéne húzni az időt. El kéne válni, vagy elmondani, hogy hűtlen voltál és újból kezdeni az egészet tiszta lappal.
Én megértelek kérdező. Valószínűleg a legtöbb választ nők írták, akik jellemzően nem tudják elképzelni, hogyan lehet szexxelni érzelem nélkül.
Mondjuk annyiban igazuk van, hogy nagy slamasztikába kavartad magad.
Ami történt megtörtént. Ha valóban komolyan gondolod vele a jövőt, akkor ne állj bosszút és hangold vissza magad.
Muszáj lesz választanod, mert ahogy írták nem lehet két vasat egyszerre a tűzben tartani.
Én nő vagyok és mégis teljesen megértem a kérdezőt, nem is ítélem el. A felesége komolyan ennyire hülye, hogy nem gondolkodott azon amig próbálkozott nála a férje, hogy a ffiaknak vannak igényei? Mit gondolt majd évekig önmegtartóztat?? Ugyan!
Én is voltam elutasító, nem akartam a szexet, viszont alig vártam hogy találjon vkit aki viszi az exemet...😂 Csak senkinek se kellett.
Kérdező, az biztos hogy előbb utóbb minden kiderül, ebben ne áltasd magad. Lehet hogy majd ő is talál szeretőt...akkor meg tudjátok legalább beszélni....
Szerintem meg nyugodtan tarts két vasat a tűzbe! Hagyd, hogy elcsábítson a nejed, ha tetszik neked, és lelkes, jó életed lesz. A szeretőd meg már csak hab a tortán... Ne szólj a feleségednek a szeretődről, ne borítsd fel a családod. Állj helyt, mint férj, mint apa. A többit bízd a szerencsédre. Remélem nem buksz le, a feleséged kicsit sem sajnálom. Ő mit tett meg a családjáért idáig? Amikor neki nem volt igénye, elment terápiára?
Ha nekem nem lenne kedvem a szexhez, de a nejemnek igen, én mindent megtennék érte, hogy ne szenvedjen hiányt, kézzel-lábbal-szájjal-bármivel boldoggá tenném. Fordított helyzetben ő is igyekezne. Egy okos nő tudja, hogy a szex az olyan a házasságban, mint a kovász a kenyérben. Az csak egy kis része, de anélkül nem kenyér a kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!