Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy jöhetnék ebből a helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék ebből a helyzetből ki jól?

Figyelt kérdés

Tegnap buliba találkoztam egy lánnyal, egész jól elvoltunk, el is kísértem haza majd behívott hogy nézzünk meg valamit, gondoltam hülye lennék elutasítani, még bármi lehet ebből és hát lett is, kb 10 perc után már nekiállt vetkőzni, vékony test, meglepően nagy mellek, el tudjátok képzelni, szóval szexeltünk és qrva jó volt meg minden, viszont ma reggel tudatja velem hogy ő még csak 13 és hogy sajnálja hogy nem mondta el de ő azért benne lenne egy kapcsiba is ha engem nem zavar (én 19 vagyok)

Én úgy tudom hogy magyarba 14 év a beleegyezési korhatár szóval ha felszólalna ellenem én bünöző lennék, de ez arra is vonatkozik ha a lány elhallgatja az információt? Semmi jele nem volt hogy ő ilyen fiatal, korombeli lányoknál is idősebbnek néz ki és a szűzességét se én vettem el

Nem tudom hogy most ez hogy van, félek hogy ezt akarja felhasználni hogy legyünk egy pár, de én nem igazán szeretnék ilyen fiatal lánnyal kapcsolatot szóval ha valaki tudna küldeni valami törvény részletet ami véd az ilyen helyzetek ellen annak megköszönném

2021. júl. 3. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezt besz0ptad rendesen, csak a szerencsében bízhatsz meg a lány jóindulatában ...

Szerintem az ide vonatkozó jogszabályok ennyire nem cizelláltak, hogy ennyire minden világosan lefektessenek, hogy mi van akkor ha egy kiskorú megtéveszt majd pedig Te olyat teszel vele amit egy nagykorúval tehetsz (persze a nagykorúnak is a belegyezésével).

Próbáld nem magadra haragítani ...

2021. júl. 3. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Be tudja bizonyítani hogy voltatok együtt?
2021. júl. 3. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Nincs olyan körülmény, ami megvédene. De a bizonyítás igénye mindig a vádat terheli. Legközelebb kérj személyit, most meg csak reménykedhetsz ;-)
2021. júl. 3. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
hol volt ennek a 13éves lánynak az anyja meg az apja? valahogy nem tűnik életszerűnek, hogy elmész "hozzá" és reggel nem futsz össze szülőkkel akik nem teszik fel a kérdést, hogy 'mi a bánatot keresel itt édes öcsém?'
2021. júl. 3. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Biztos volt rejtett kamera,úgyhogy rettegj.
2021. júl. 3. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Haver ez cumi. Tényleg aba bízzál hogy a kis csaj nem nem szemét es nem talàl i valami kamut
2021. júl. 3. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Milyen buliba engednek be 13 éveseket?

De nice try bro

2021. júl. 3. 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Hogy került volna buliba egy 13 éves?

Ha létezne ilyen csaj ezzel a viselkedéssel az nem lenne már kezdő amúgy. :)

2021. júl. 3. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ezért nem dugunk fűvel-fával, akit nem is ismerünk. Remélem legalább védekezni volt eszetek. Bizonyítani valószínűleg nem tudja a lány a dolgokat, de neked ez legyen egy tanulságos eset.
2021. júl. 3. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
"Magyarba"! De gyűlölöm ha valaki ezt így használja!
2021. júl. 3. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!