Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből jól?
Van egy feleségem, két gyerek, közös hiteles ház. Kívülről idillinek tűnik, de már több éve hogy lefeküdtünk az asszonnyal.
Sokáig még mentem utána, próbáltam bókolni neki, vacsorázni vinni, masszírozva fogdosni, noszogatni, meghozni a kedvét.. de semmi.
Aztán hónapokig hisztiztem rajta... majd feladtam.
Eldöntöttem hogy nem fogok többször megalázkodni, könyörögni és toporzékolni sem mint egy kisgyerek. Kinőttem ebből.
Elválni sem fogok, mert ott vannak a gyerekek és a ház.
Elkezdtem végre kiélni a vágyaimat. Egy párszor hivatásoshoz is elmentem, de nem volt nagy élmény. Aztán elkezdtem csapni a szelet minden nőnek, aki a közelembe volt. Bejött. A nagy merítésből adódik, hogy lesz aki fent akad a hálón. Mostmár van egy szeretőm, aki tud mindenről. Őszinték vagyunk egymáshoz. Ő is elmondja nekem minden kalandját. Sokszor "hétvégezem" a melóban.
Kb 1 éve viszont diagnosztizáltak a feleségemnél pajzsmirigy problémát. Megoperálták és gyógyszert is szed rá. Talán ezért, de elkezdett újra kancás lenni. Fordult a kocka mostmár ő akar állandoan szexelni, többször rajta is kaptam hogy masztizik, de nekem már semmi kedvem hozzá. Teljesen áthangolodtam a szeretőmre.
Lehet hogy gonosz dolog de valahol jól is esik elutasítani, mint ő engem hosszú évekig.
Most kitalálta hogy járjunk párterápiára, de felesleges pénz kidobásnak tartom. Főleg így h pontosan tudom mi a probléma.
Mostmár nem fogok lemondani a szeretőmről, de a családi életet se akarom teljesen szétzilálni.
Egy sheggel nem lehet két lovat megülni.
Mi van, ha egyszer a szeretőd dobja be, hogy legyetek egy pár? Mi lesz, ha ő talál helyetted valakit?
Mi van, ha a feleséged unja meg az elutasítást? Akkor is gyorsan válás lehet, ha nem keres szeretőt.
A VOLT férjem is sokáig hitte, hogy szeretem annyira, és van olyan fontos a család, hogy ne váljak el, bármit megtehet. Nos, ez csak egy darabig működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!