Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy jöhetnék ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből jól?

Figyelt kérdés

Van egy feleségem, két gyerek, közös hiteles ház. Kívülről idillinek tűnik, de már több éve hogy lefeküdtünk az asszonnyal.

Sokáig még mentem utána, próbáltam bókolni neki, vacsorázni vinni, masszírozva fogdosni, noszogatni, meghozni a kedvét.. de semmi.

Aztán hónapokig hisztiztem rajta... majd feladtam.

Eldöntöttem hogy nem fogok többször megalázkodni, könyörögni és toporzékolni sem mint egy kisgyerek. Kinőttem ebből.

Elválni sem fogok, mert ott vannak a gyerekek és a ház.

Elkezdtem végre kiélni a vágyaimat. Egy párszor hivatásoshoz is elmentem, de nem volt nagy élmény. Aztán elkezdtem csapni a szelet minden nőnek, aki a közelembe volt. Bejött. A nagy merítésből adódik, hogy lesz aki fent akad a hálón. Mostmár van egy szeretőm, aki tud mindenről. Őszinték vagyunk egymáshoz. Ő is elmondja nekem minden kalandját. Sokszor "hétvégezem" a melóban.

Kb 1 éve viszont diagnosztizáltak a feleségemnél pajzsmirigy problémát. Megoperálták és gyógyszert is szed rá. Talán ezért, de elkezdett újra kancás lenni. Fordult a kocka mostmár ő akar állandoan szexelni, többször rajta is kaptam hogy masztizik, de nekem már semmi kedvem hozzá. Teljesen áthangolodtam a szeretőmre.

Lehet hogy gonosz dolog de valahol jól is esik elutasítani, mint ő engem hosszú évekig.

Most kitalálta hogy járjunk párterápiára, de felesleges pénz kidobásnak tartom. Főleg így h pontosan tudom mi a probléma.

Mostmár nem fogok lemondani a szeretőmről, de a családi életet se akarom teljesen szétzilálni.

2023. jún. 24. 11:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
#10 miért akkor te milyen szlenget használsz arra, ha egy nő szexelni akar?
2023. jún. 24. 12:23
 12/36 anonim ***** válasza:
86%
Hát pedig az esetek 99%-ban az a sztori vége, hogy a nő szépen megelégeli és talál ő is valakit, csak neki nem lesz elég a szeretősdi, ő teljességre vágyik és ő adja be a válópert. Akkor pedig kénytelen leszel megoldani az albit meg a hitelt meg a hétvégi apukaságot. Rengeteg ilyen sztorit láttam a környezetemben, amikor a pasi azt hitte, a felesége sose fog kilépni abból a szarból, amit teremtett neki... Aztán jött a hatalmas pofáraesés, amikor mégis megtörtént.
2023. jún. 24. 12:27
 13/36 A kérdező kommentje:

12 Nagyon kétlem h valaha válni akarna. Mégha kiderülne minden szerintem akkor is azon lenne, hogy megoldjuk. Ennyi idő alatt azért megismeritek egymást és tudom hogy neki a család a legfontosabb az életében.

Meg nem mintha rosszban lennénk. A családi életünk jó, csak a szexszel volt eddig probléma.

Szerintem ideje letennem a régi sérelmeket és esélyt adnom neki hogy újra felizgasson.

Kicsit megereszkdtek a mellei és van rajta +10 kiló, de egyébként egy kívanatos nő.

2023. jún. 24. 12:45
 14/36 anonim ***** válasza:
66%
Mert te Alain Delon vagy? 🙄
2023. jún. 24. 12:47
 15/36 anonim ***** válasza:
70%

Én egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért nem tudnak az emberek őszinték lenni a saját párjukkal. Amikor elkezdődött a probléma, akkor kellett volna megoldani. Megmondani neki, hogy ha nem akar szexelni, akkor te keresni fogsz magadnak valakit. Vagy ha ezt nem szeretné, akkor menjetek el terápiára. stb.

Most már nem fogod tudni fájdalommentesen megoldani a kérdést, de még mindig lehetsz őszinte vele. Mondd el, hogy van valakid, akihez ragaszkodsz. Kérdezd meg, hogy ő mit szeretne. BESZÉLGESSÉL MÁR VELE. Mégiscsak a feleséged, a gyerekeid anyja. Lehet, hogy meg tudtok állapodni valamiben, pl. neki is lesz valakije. Nem lenne jó korrekt embernek lenni? Olyannak, aki bele tud nézni a tükörbe?

2023. jún. 24. 12:48
 16/36 anonim ***** válasza:
19%

A nyitott házasság nem jó megoldás a gyerekekve nézve!!!

Milyen példát mutatnak, ha mással szexelnek folyamat? Mégha nem is értik meg most, hogy mi a szitu, akkor is később rájönnek, vagy azért, mert valami nem stimmel, hiszen a szüleik nem szeretik egymást, vagy azért, mert a szomszéd pletykál.

Akkor inkább váljanak el, mert még nyitott kapcsolat alatt is lehetséges, hogy az egyik a másikat elhagyja, mert szerelmes lesz.

Vagy tessék párterápiára járni, persze ha az se segít, akkor is inkább jobb a válás, mint a gyerekek/hitel miatt együtt maradni.

2023. jún. 24. 12:55
 17/36 A kérdező kommentje:
Furcsa lenne elmondani a feleségemnek mindent. Meg sok félreértést szülhet, nincs kedvem idegeskedni ezen. Meg igazából őt se akarom felzaklatni feleslegesen, hiszen elhagyni nem akarom.
2023. jún. 24. 13:00
 18/36 anonim ***** válasza:
90%

Hazugságra, titokra nem épülhet kapcsolat sem házasság.

Mi lesz, hogyha a szerető borítani fog? Hm? Azt hiszed nem fog kiderülni valamikor? Ki fog, erre mérget vehetsz.

2023. jún. 24. 13:02
 19/36 anonim ***** válasza:
51%

Attól még hogy te szereted a gyerekeidet, ők nem fognak szeretni hogy belekényszeríted az egész családodat egy ilyen hitvány félrement házasságba, ezt jó lenne ha megértenéd. Hiába tesztek majd úgy egy házban mintha minden rendben lenne köztetek mikor nyilvánvalóan nincs, és a gyerekek is érzik ezt. Nem tudom mennyire tudod, de ebbe emberek szoktak tönkremenni, sokkal mérgezőbb mint egy válás.

Menjetek szét, aztán vedd feleségül a üritődet..

Akinek meg évekig nincs szexuális kapcsolata a párjával az nem is értem miért vállal gyereket.. ja tudom a hitel.

Ezek a mai házasságok...

2023. jún. 24. 13:09
 20/36 anonim ***** válasza:
59%

Vmikor még a nőket sajnáltam mindig hogy belekényszerednek egy családösszetartó szerepbe és simán meg kell tűrniük a megcsalásokat. Még ha ők váltják ki a viselkedésükkel a megcsalást, akkor sem ment fel senkit ez a féreg viselkedés, mert ez egy menekülés, és nem a problémák megoldása. A ti történetetekben az a pláne hogy már akkor is távol voltatok egymástól mikor gyereket csináltál neki, ez egyszerűen FELELŐTLENSÉG, és ebből már jól nem fogsz sehogy sem kijönni.

Én is csak a gyerekeket tudom sajnálni.

2023. jún. 24. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!