Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy jöhetnék ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék ki ebből a helyzetből jól?

Figyelt kérdés

Van egy feleségem, két gyerek, közös hiteles ház. Kívülről idillinek tűnik, de már több éve hogy lefeküdtünk az asszonnyal.

Sokáig még mentem utána, próbáltam bókolni neki, vacsorázni vinni, masszírozva fogdosni, noszogatni, meghozni a kedvét.. de semmi.

Aztán hónapokig hisztiztem rajta... majd feladtam.

Eldöntöttem hogy nem fogok többször megalázkodni, könyörögni és toporzékolni sem mint egy kisgyerek. Kinőttem ebből.

Elválni sem fogok, mert ott vannak a gyerekek és a ház.

Elkezdtem végre kiélni a vágyaimat. Egy párszor hivatásoshoz is elmentem, de nem volt nagy élmény. Aztán elkezdtem csapni a szelet minden nőnek, aki a közelembe volt. Bejött. A nagy merítésből adódik, hogy lesz aki fent akad a hálón. Mostmár van egy szeretőm, aki tud mindenről. Őszinték vagyunk egymáshoz. Ő is elmondja nekem minden kalandját. Sokszor "hétvégezem" a melóban.

Kb 1 éve viszont diagnosztizáltak a feleségemnél pajzsmirigy problémát. Megoperálták és gyógyszert is szed rá. Talán ezért, de elkezdett újra kancás lenni. Fordult a kocka mostmár ő akar állandoan szexelni, többször rajta is kaptam hogy masztizik, de nekem már semmi kedvem hozzá. Teljesen áthangolodtam a szeretőmre.

Lehet hogy gonosz dolog de valahol jól is esik elutasítani, mint ő engem hosszú évekig.

Most kitalálta hogy járjunk párterápiára, de felesleges pénz kidobásnak tartom. Főleg így h pontosan tudom mi a probléma.

Mostmár nem fogok lemondani a szeretőmről, de a családi életet se akarom teljesen szétzilálni.

2023. jún. 24. 11:40
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy, mert jókora sártengerben vagy. További jó úszkálást benne! Egyedül a gyerekeid sajnálom. :(
2023. jún. 24. 11:42
 2/36 anonim ***** válasza:
79%

Persze persze mindig a másik a hibás véletlen se am az aki félrejàr. Hagyjuk má'

Válj el hogy tudjon találni magának egy férfit. Húzz a ürítőlyukadhoz.

2023. jún. 24. 11:49
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Öcsém, hatalmas balf@sz vagy, grat. Válj el a 3,14csába, hagyd meg a lehetőséget a feleségednek is, hogy boldog legyen. Ilyet tennék a feleségemmel, a gyerekeim anyjával, felköpnék egy qrva nagyot és aláállnék. És még a nőkre mondjuk, hogy nem válnak el, mert legalább van hol lakniuk, meg nem kell egyedül eltartaniuk a gyerekeket🤦‍♂️
2023. jún. 24. 11:51
 4/36 anonim ***** válasza:
69%

"Sokáig még mentem utána, próbáltam bókolni neki, vacsorázni vinni, masszírozva fogdosni, noszogatni, meghozni a kedvét.. de semmi." - Mert aztán pár vacsora, masszírozás és "noszogatás" az egész hátsó szándékkal lévő igyekezeted segített volna azon, hogy kifeküdjön neked! Elhamyagoltad aztán hirtelen szexhiány miatt elkezdtél nyalni, ez aztán nagy fejlődés egy házasságon belül.

Most meg szeretőt tartasz.

Az meg nem jutott eszedbe, hogy a feleséged azért nem szexelt veled, mert nem érdemelted ki, vagy már akkor problémái voltak a pajzsmirigy miatt? Miért nem orvoshoz fordultatok, vagy párterápiára akkor?

Egyébként el kéne mondani, hogy félrekúrsz, ha belemegy helyrehozni a házasságot, de persze csak akkor ha te is szeretnéd, vagy elválni, összejönni a híres luvnyával, vagy más nővel. A gyerekeiddel ugyanúgy foglalkozhatsz... Valljuk be semmirekellő apa vagy, ha a feleséged le se szartad, csak szexbabának nézted most meg hűtlen vagy.

Ráadásul élvezed, hogy a feleséged beteg és helyre hozná a kapcsolatot. Hányadék vagy.

Rettegj inkább, mert amit adsz azt vissza is kapod! 🙃😉

2023. jún. 24. 11:56
 5/36 anonim ***** válasza:
50%
"felköpnék egy qrva nagyot és aláállnék." - 😂😂😂
2023. jún. 24. 11:57
 6/36 A kérdező kommentje:

Az elválás nem opció. Szeretem a gyerekeket. Szeretnék részt venni a hétköznapjaikban. Számomra ez fontos. Imádok játszani velük, programokra, túrázni vinni őket.

Illetve az sem mellékes hogy 25m Ft hitel van a házon.

Nem is tudom mi lenne a pontos elszámolás ha elválnánk, de semmi kedvem albérletben lakni úgy hogy közben fizetem a törlesztőt meg gyerek tartást. Szóval a válás kizárva.

Szerencsére az asszony nem sejt semmit. Elég naív. Sosem nézett bele még a telefonomba sem.

2023. jún. 24. 11:59
 7/36 A kérdező kommentje:
4 Ez nem igaz. Tényleg komolyan és őszintén próbálkoztam felizgatni évekig és elérni nála valamit évekig. A pajzsmirigyéről meg nem tudtam. Nem vagyok orvos. Most sem tudom h ennek egyáltalán mi köze a közérzetéhez meg a libidójához.
2023. jún. 24. 12:02
 8/36 anonim ***** válasza:
40%

Egyszer csak bele szerettél a feleségedbe valamiért, mi volt az?

Én nem engedném el a szeretőt, mert vele nagyobb kibaszás, főleg ha mindenről tud, mint a feleségeddel, aki elhanyagolt (legalább is nem kezelte a saját problémáját és elhidegültetek).

A szeretőd valószínűleg, aki a legtöbbet tud segíteni ebben a dologban (ha csak nem adtad be neki, hogy el fogtok válni és öröm, boldogság lesz). Ha nyitott a kapcsolat, akkor tudja azt is, hogy nem biztos hogy hosszú távon fenttartható egy ilyen helyzet és ha fontos neki a jóléted, akkor ad tanácsokat, hogy hogyan lehetne ezt a helyzetet kezelni.

Persze a kérdés az, hogy akarsz-e még esélyt adni a feleségednek? Az nem jó, hogy most te utasítod vissza, mint ahogy anno ő tette, mert akkor te is ugyan azt éred el nála, mint ő nálad, hogy a nagyon kicsi libidó mégjobban lecsökken.

2023. jún. 24. 12:02
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

#7: De igaz, mert nem azért próbálkoztál, mert szeretted, hanem azért, mert kangörcsös voltál és azt a feleséged tudta azért nem adott lyukat!!!

Nem akarsz elválni, jó, akkor szakítsd meg a viszonyt a szeretővel és a feleségedre koncentrálj már végre valahára!

2023. jún. 24. 12:06
 10/36 anonim ***** válasza:
27%
Képtelen vagyok elhinni, ennek a sztorinak egy szavát is. Épeszű ember nem mondja azt a feleségére, hogy kancás.
2023. jún. 24. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!