Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsàjtani a megcsalàst,ha mégis hogyan?
9:
Nem kell hazudni, de pl én tudom magamról, hogy sosem fogadtam el semmit férfiaktól egy kávé, süti meghíváson kívül. Sosem ültem bele az anyagi tutiba, életemben nem csaltam meg senkit, nem is fogadtam el drágább ajándékokat sem senkitől.
Igaz, rám meg ezért néznek mindig furcsán. Hidd el, nem minden nő megy a pénzre! Vagy vannak olyan nők akik értékelik, ha a párjuknak fontos a karrierje és támogatják őket, DE nem a pénz miatt, hanem mert azonosulni tudnak a párjuk célkitűzéseivel. Nem minden nő aranyásó, bár ez is egy létező jelenség, nem tagadom.
Kérdező voltam hasonló helyetben-hasonló-nem ugyan ilyen.
Egy útkereszteződésben van most. Ott állsz.
El kell döntened mi a fontos számodra:
A Vállalkozás, titulus, pénz vagy a család. Nőként voltam a te helyzetedben saját vállalkozással.
Én a családomat választottam. És még egyszer volt az életemben egy ugyan ilyen amikor a karrierem volt szemben a családommal. A családot választottam.
A nejed el van nem csak idegenedve tőled, hanem külső kisértésben is masszívan benne van. Személyek által. És van ott még más is szerintem.
Ideje megismerned valóságosan a feleséged.
*Egy útkereszteződésben vagy most.
Mi is hasonló anyagi körülményben voltunk és én is cca ennyit melóztam mint te férfiként és család fentartó voltam..
15 "Aki mindig dolgozik, sosincs otthon"
Ez sem igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!