Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok gyakran a megcsalásról?
Sziasztok!
Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.
Miért lehet ez ?
- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára
-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást
-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk
-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak
-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant
-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem
Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!
Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít
36
Wow azért durva, hogy így kielemeztel egy kérdés alapján :D sajnalom, hogy nem csal meg a párom (dehogyis), és azt is, hogy azt gondolod, biztosan igazad van és értelmesebb vagy tapasztaltabb vagy nálam
Az a baj ezzel, hogy mindig ott a "de"....elég pár év, hogy az a szemét idő megkoptassa az érzelmeket, a szerelem átalakul egy mélyebb érzéssé, szeretetté, ragaszkodássá, aztán ahogy telnek az évek, túlságosan is jól fogod ismerni a párod, néha már unalmas lesz, túlságosan is ismert.
Szerintem itt szokott jönni egyfajta lejtő, amikor túl sok a nyugalom, megöl az unalom, kellene valami kis baj, valami új, valami más, valami pezsdítő, ahol hathatok valakire, csábíthatok, elcsavarhatom valaki fejét....és itt jön el a döntés, keresek valakit, akivel csak beszelgetek, a beszélgetésből több lesz, jön a szimpátia, jönnek az érzelmek, az összhang, és az ember észre sem veszi, és máris megcsalta a párját érzelmileg. És itt már szintén egy lejtő indul el, felgyorsulnak az események, napok, hetek alatt masszív érzelmek jönnek létre, írásból átmennek/átmész fizikába, találkoztok/találkozik, élőben minden más ugye, a vágy, a hormonok elkapja az embert és kész, teljesen és totálisan megtörténik a megcsalás.
Ebben egy probléma van, hiába idilli a kapcsolat, hiába szeretitek, tisztelitek egymást, sajnos az ember biológiailag így van beállítva, van ahol 2 év múlva, van ahol 20-30 év múlva üti fel sajnos a fejét, de felüti idővel. Tudom, ez elképzelhetetlen, mert ő más, te nem olyan vagy, ez a rohadék idő, ami koptat és formál, lehet most úgy nézel erre a dologra mintha ördögtől való lenne, és az is, mert ez fájó mindig egy kapcsolatban, de az, hogy az örökké tartó, inkább sírig tartó szerelemben hiszel....hát nem tudom kérdező, ez szerintem kihalóban van, a teljes bizalom kihúnyt az emberkből, facebook, insta, titkos mód, titkosított chat stb....
Ahogy jön a technika, úgy jön az is, hogy tágul a kör a megcsalásra, én azt mondom, hogy 200 évvel ezelőtt is agyára csalták egymást az emberek, csak nem derült ki....de ne legyen igazam, bárcsak ne lenne igazam, bárcsak.... :( :/
#43 mikor fogod már be?
Az egész második bekezdés tulajdonképpen akkor arról szól, hogy nem elégítetted ki a párod és te ezért lettél megcsalva?:)
Szegénykém. Keress fel egy pszichológust, vagy írj naplót, ha ekkora volt a trauma.
Szerintem tudat alatt ott lehet a fejedben, hogy még nem élted ki magad és kicsit megijedtél, hogy mostantól már a párodon kívül már nem is leszel senkivel.
Ez nem jelenti azt, hogy a gyakorlatban is meg fogod tenni.
Az megint honnan jött, hogy nem éltem? Voltam kapcsolatokban, nem akartam soha rengeteg férfival együtt lenni, mindig ez a mostani életem volt a vágyam. Nem vágyom másik férfira sem tudatosan, sem tudat alatt.
Egyenként volt már ez előtt is évekig tartó kapcsolatom, szerintem a szerelem soha a büdös életben nem lesz szeretet, ez két teljesen más érzés számomra.
"Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam."
És ő erre mit mond?
#44 Nem fogja befogni.
Itt már csak a piócás ember fog segíteni.Esetleg frusztráció--->kasztráció .:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!