Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért álmodok gyakran a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok gyakran a megcsalásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.

Miért lehet ez ?

- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára

-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást

-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk

-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak

-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant

-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem

Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!

Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít

2023. máj. 9. 08:03
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
35%
Vagy repkednéd a szárnyaid, mégse olyan jó minden, értsd nem vagy szerelmes, vagy a félelem játszik szerepet. Ez a 3 opció van.
2023. máj. 9. 09:36
 12/50 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok, de nem fogom itt bizonygatni. A félelem jatszik inkább szerepet.
2023. máj. 9. 09:44
 13/50 anonim ***** válasza:
93%
Oké, akkor próbálj rajta változtatni, ami tudom nem könnyű, de nem lehetetlen cselekvés.
2023. máj. 9. 09:53
 14/50 anonim ***** válasza:
20%

Hónapokon át álmodtam ilyeneket, hol az volt az álmomban, hogy én csaltam meg, hol ő engem (inkább ő engem).

A végére kibukott, hogy megcsalt.

Szerintem a tudatalattid jelez, hogy valami nem jó, de nem tudod hova tenni, (ahogyan én sem tudtam akkoriban ezeket az álmaimat hova tenni). Nyomozz, nézz utána dolgoknak, kutakodj, és lesz eredménye sajnos.

2023. máj. 9. 10:11
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

#14 nem kéne rögtön a legrosszabbra gondolni, hogy "lesz eredménye sajnos", csak azért, mert neked szerencsétlenül végződött a dolog.

Kérdező, normális dolog szexről álmodni, az esetek legnagyobb részében nem is erotikus indíttatású. Általában ez azt jelentheti, jobb kapcsolatot akarunk ápolni azzal, akivel szexelünk.

Én például az elmúlt években minden családtagommal szexeltem már (pont azokban az időszakokban, amikor összevesztünk), és volt ilyen álmom egy olyan kollégámmal is, akinél úgy éreztem, hogy valamiért neheztel rám.

Ezt utána mindig elmeséltem a páromnak és nem vertük nagy dobra a dolgot, hiszen az álom az csak álom.

Mivel te még az álmodban számoltál be erről a párodnak, ezért szerintem is csak egy kis apró félelem, amit talán nem is élsz meg/nem is kéne megélned a valóságban, csak egy kis paranoid gondolat a fejedben azt vetíti ki neked álmodban, amit másoktól, máshonnan látsz:)

2023. máj. 9. 10:29
 16/50 A kérdező kommentje:

14-nek

Nem csal meg, ez teljesen biztos. Minden szavával és tettével kimutatja az érzelmeit, sosem kellett feltekenykednem semmi miatt, ideje sem lenne rá és mindig figyelmes velem, szex közben meg egyébként is. Vagyok annyira tudatos, hogy eszrevegyek jeleket, de nálunk ilyenről egészen biztosan nincs szó.

2023. máj. 9. 10:42
 17/50 A kérdező kommentje:

15

Köszönöm a választ! Egy barátnőmmel volt sajnos rosszabb kapcsolatom az elmúlt időben, akkor akar ez is okozhatta ezt, ha jól gondolom.

2023. máj. 9. 10:43
 18/50 anonim ***** válasza:
29%
Látod, kapsz itt kulcsokat, csak minden annyira rendben van, hogy az már csoda fél év után is, nem többéves kapcsolatban. Az álmod a tudatalattidhoz út, és te egyszerűen nem ismered magad. Hercegnőcske vagy a világodban, sajnos ébren. Az a helyzet, hogy a kapcsolatod hibáját ssm tudod felismerni, kevés az önismereted hozzá.
2023. máj. 9. 14:09
 19/50 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣

Szerintem több önismereti könyvet olvastam, mint te valaha fogsz. Miért nem lehet elhinni, amit írok, megkérdezem megint, mi értelme lenne kamuznom és így feltenni a kérdést ??

2023. máj. 9. 14:20
 20/50 anonim ***** válasza:
25%

Akkor folytatnám, engem úgy csalt meg, hogy konkrétan itt voltam mellette. Nem vettem észre, pedig hihetetlenül figyeltem a jelekre.

Miután kiderült rájöttem arra, hogy azért nem vettem észre, mert nem akartam észrevenni.

Ez egy állapot, amiből majd csak azután ébredsz fel miután kiderül.

Hihetetlen az ember, az elme, a lélek, lehet egyszerre több embert is szeretni úgy, hogy a másik észre sem veszi, hogy van egy harmadik, negyedik, ötödik, hatodik nő/férfi a dologban.

Persze nem mondom 1000%-ra, hogy biztos, hogy megcsal, de azért én a helyedben átnézném a telefonját, hogy tényleg minden rendben e.

És jobb ha kivered a fejedből azt, hogy te különleges vagy, hogy szeret, imád, látod és érzed is ahogy kimutatja blablabla....mindig van olyan ember akiért megéri atbszni a másikat, ne bízd el sosem magad, koncentrálj, minden ember pótolható, nem vagy több, vagy kevesebb mint az áruházban sorfeltöltő kis béta kiscsaj...értem ezalatt, hogy lehet pont egy ilyenért dob majd el.

Az önismereti könyvek jók lehetnek....neked, hogy megismerd magad, nem pedig egy másik ember patkány jellemét.

2023. máj. 9. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!