Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok gyakran a megcsalásról?
Sziasztok!
Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.
Miért lehet ez ?
- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára
-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást
-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk
-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak
-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant
-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem
Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!
Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít
"És jobb ha kivered a fejedből azt, hogy te különleges vagy, hogy szeret, imád, látod és érzed is ahogy kimutatja blablabla"
Ilyen egy alacsony önbecsülésű, lelkileg (és/vagy agyilag) összetiport ember, aki azt akarja, hogy mindki más leglaább ugyanolyan nyomorultul érezze magát, mint ő.
Maradj már csöndben komolyan.
Lehet hogy neked csak a selejt jutott, (sajnálnálak is mint a hülye, ha nem lennél ilyen tuskó paraszt egyben), de például a kérdezőnek és bizonyosan mondhatom, hogy nekem is egy olyan párkapcsolat jutott, amiben az életemet rábíznám a páromra. Teljesen és határtalanul bízom benne és tudom, hogy nem nézne más nőre, mert csak engem szeret.
Remélem, hogy egyszer megadatik neked ez a fajta bizalom valaki iránt, de lehet hogy meg se érdemled, ha ekkora gyökér vagy.
😂😂😂😂😂
Igazad van, ez is egy szemlélet, "a boldog tudatlanság".
A 18-as vagyok, és köszönöm a húszasnak.
Több önismereti könyvet olvastál? Biztos vagy benne? Ebben is, így látatlanul? Írjam ki a szakmám és az élettörténetemet?
Varázsvilágban élsz. És majd ha Jung Aiol című művén is túlleszel, beszélgethetünk. Az ember meg pár év után NEM szerelmes, csak legfeljebb magába! Erről ennyit.
"Írjam ki a szakmám és az élettörténetemet?"
Senki sem kíváncsi rá, nyugi:)
És szerintem nemhogy a kérdező, de a világon senki nem akar veled beszélni, ne aggódj efelől.
Úristen igazad van!!!! Én nem szeretem a páromat:( Most pofoztál helyre, felnyitottad a szemem az igazságra!! Elmondom ezt a barátomnak, sajnos te megmondtad hogy nem vagyok szerelmes:(
Na hát ezek szerint erről ennyit brühühü.
Te suhanc. Felképelhetne édesanyád, de szerintem letagadott.
Akkor tisztázzuk: a suhanc 45 éves, 3 diplomás apa két fiúval, egy válással. Suhanc.
Kiskoma, amikor én suhanc voltam, Pamela Anderson domborított a Baywachban, Horn Gyula volt a miniszterelnök és Kozsó a szamuráját tolta.
Húszéves koromban lett Orbán először miniszterelnök.
Édesnyám 6 éve halott. Hát ennyit erről.
Emberek, ebből látszik, hogy a korral nem jár se ész, se bölcsesség. Csak nagy arc. Az van neked.
Arcátlan vagy de nagyon, azt hiszed okos vagy, osztod az észt itt a gyakorin ismeretlen embereknek a szerelemről azért, mert a tiéd egy hatalmas kudarc volt, könyvekkel dobálózol, de ha ezzel azt akarod bemutatni, hogy te vagy a rokonságod esze vagy valami hasonló gyerekkori kisebbségi komplexusodon akarsz felülkerekedni a könyvecskéiddel meg az eszed bizonygatásával, el kell szomorítsalak - szerintem már a születésedkor halálra lett ítélve a családfátok. A gyermekeid nevében remélem, hogy őket nem ilyen szerencsétlenül neveled.
Kiskoma.
Még a gyermekeim nevében is "remélsz"? És nekem van nagy arcom?
Kiskoma: Egy bizonyos szint felett nem megyünk ez bizonyos szint alá. Eszterházy Péter szavaival köszönöm meg ostoba, feltételezésekre építő, tartalmatlan és erősen önimádó gondolataid, amelyek nem érik el egy átlag tinédzser kusza lelkivilágát sem!" - már ebben a történetben. (Segítek, te senkiházi büdös paraszt: József Attila).
Édesanyáma, a gyermekeimet és általában a családfámat félretéve: húzz már a picsába te senkiházi büdös gyökér!!!
Öcsi, olvasd már el miket írtál még pár kommenttel feljebb. És még én vagyok a senkiházi?
Talán nem azzal kéne vagánykodnod hogy "okosabb vagyok, mert 45 évet túléltem (biztos nehéz volt ilyen agyi kapacitással, hűha), és mert lefialtam háromszor." Talán 45 év után inkább azzal kéne vagánykodnod, hogy ennyi idő alatt megtanulHATTÁL volna kulturáltan beszélni az interneten és nem vakon beszélni a hülyeségeidről. Elmondtad, hogy váltál. Akkor mit erőlteted magadat meg a véleményedet más emberekre, akik valójában nem olyan szerencsétlen helyzetbe kerültek, mint te és ténylegesen van boldogság és szerelem az életükben?
Úgy papolsz a szerelemről gyakorin, mint egy hal a repülésről. Közöd nincs hozzá. Látszik hogy
1 össze lett törve a kicsi szíved és most acélkemény apuci vagy
2 azért érzed magad nagykeménynek és mindenkinél okosabbnak, mert hamarabb születtél meg mint a kérdező. De attól még, hogy édesanyád még a múlt évszázadban hordott ki, nem leszel te se több, se nagyobb, és garantáltan se a f.szod, se az eszed nem lesz hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!