Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért álmodok gyakran a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok gyakran a megcsalásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.

Miért lehet ez ?

- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára

-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást

-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk

-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak

-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant

-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem

Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!

Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít

2023. máj. 9. 08:03
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
38%
Azt, hogy nem olyan tökéletes ez, mint ahogy bemagyarázod magadnak. A tudatalatti nem hazudik..
2023. máj. 9. 08:07
 2/50 A kérdező kommentje:
Nem magyarázok be magamnak semmit. Látom és érzem, hogyan működik a kapcsolatom. Gondoltam, hogy az első komment ilyen lesz, de nincs okom hazudni sem magamnak sem nektek itt.
2023. máj. 9. 08:08
 3/50 anonim ***** válasza:
0%

A kisértés még kezdei szakaszában vagy+ valaki agykontrollozik rád.

A férfinek van olyan exe aki masszívan foglalkozik ezoteriával, azstrólógiával, jóslással?

2023. máj. 9. 08:20
 4/50 anonim ***** válasza:
0%
#4 Azt csak te tudhatod.. :D Lehet biztatásra vágysz hozzá xd
2023. máj. 9. 08:21
 5/50 A kérdező kommentje:

Nem, nem vàgyok biztatásra. Itt le is zártam ezt a témát.

Nem, nincs ex a képben, évek óta együtt vagyunk, tényleg jó a kapcsolat, nincs okom hazudni.

Itthonról dolgozom, nincs senki a környezetemben, aki tetszene.

2023. máj. 9. 08:23
 6/50 anonim ***** válasza:
31%
Pedig az egyes válaszolónak igaza van. Kaki van a palacsintában.
2023. máj. 9. 08:35
 7/50 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nincs :D nem lett volna értelme ki írnom a kérdést és nem kapnék releváns választ, ha kamuznék bármiről is. Nem tudom már máshogy leírni, úgyhogy hagyjuk ezt, hogy valami nem stimmel. De igen, bármennyire is hihetetlen vagy zavar titeket, de minden rendben van.
2023. máj. 9. 08:38
 8/50 anonim ***** válasza:
80%
Mert az ember néha összeálmodik minden marhaságot. Talán tudat alatt félsz, hogy valami miatt elveszíted, és álmodban az agyad erre mutat egy opciót. Ha jó a kapcsolatotok, ahogy írod, nem lenne csoda, ha féltenéd.
2023. máj. 9. 08:38
 9/50 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy féltem. De nem attól, hogy esetleg más miatt elhagyna, hanem hogy történik vele fizikailag valami, megsérül vagy ne adj isten meghal, esetleg én okozok valamit, ami miatt elhagy.

De nagyon támogató, szóval nem csinál semmi olyat, ami ezt indokolttá tenné, csak néhány éve meghalt egy nagyon közeli hozzatartozom, ami miatt eléggé elkezdtem félteni az embereket, akik közel állnak hozzam.

2023. máj. 9. 08:49
 10/50 anonim ***** válasza:
97%
Semmi különöset, az agy általában a látott és tapasztalt dolgokat összekeveri és visszavetíti álom formájában. Lehet, hogy erről láttál filmet, vagy olvastál, meg ilyesmi. Nekem is volt, hogy egy filmbeli helyzetet álmodtam vissza, amiben én voltam a szereplő, összekeveredve még egyéb más megélt élethelyzetekkel. Szerintem ne aggódj.
2023. máj. 9. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!