Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok gyakran a megcsalásról?
Sziasztok!
Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.
Miért lehet ez ?
- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára
-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást
-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk
-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak
-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant
-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem
Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!
Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít
A kisértés még kezdei szakaszában vagy+ valaki agykontrollozik rád.
A férfinek van olyan exe aki masszívan foglalkozik ezoteriával, azstrólógiával, jóslással?
Nem, nem vàgyok biztatásra. Itt le is zártam ezt a témát.
Nem, nincs ex a képben, évek óta együtt vagyunk, tényleg jó a kapcsolat, nincs okom hazudni.
Itthonról dolgozom, nincs senki a környezetemben, aki tetszene.
Az igaz, hogy féltem. De nem attól, hogy esetleg más miatt elhagyna, hanem hogy történik vele fizikailag valami, megsérül vagy ne adj isten meghal, esetleg én okozok valamit, ami miatt elhagy.
De nagyon támogató, szóval nem csinál semmi olyat, ami ezt indokolttá tenné, csak néhány éve meghalt egy nagyon közeli hozzatartozom, ami miatt eléggé elkezdtem félteni az embereket, akik közel állnak hozzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!