Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért álmodok gyakran a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok gyakran a megcsalásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje visszatérő álom nálam az, hogy megcsalom a páromat. Ezután mindig még az álmomban bűntudatot érzek és még szintén az álmomban el is mondom a páromnak. De ébredés után is megmarad a bűntudat akkor is, ha soha egyik kapcsolatomban sem csináltam/vágytam erre, nemhogy a mostaniban. Ébredés után elmondom neki, hogy mit álmodtam.

Miért lehet ez ?

- a szexuális életünk kielégítő mindkettőnk számára

-mely és őszinte a kapcsolatunk, sokat beszélgetünk és nagyon jól ismerjük egymást

-rendben van köztünk minden, nem szoktunk veszekedni, mert nincs min, ha valamiben nem értünk egyet, mindig megbeszeljuk

-soha sem csaltam vagy csalnám meg, nagyon szeretem a párom és öt tartom a legvonzóbb férfinak

-egymással tervezzük az életünket, most vettünk közösen ingatlant

-voltak már kapcsolataim, nem vágyom újra, számomra tökéletes a jelenlegi partnerem

Egyszerűen nem értem, mi lehet az oka ezeknek az álmoknak, kérlek, segítsetek!

Húszas éveiben járó nő vagyok, ha ez számít

2023. máj. 9. 08:03
1 2 3 4 5
 31/50 anonim válasza:
69%
Ez az ember teljesen másvilágban él, mivel neki nem sikerült szerelmet találnia a könyvek segítségével próbál érvelni. Talán önismereti könyvet olvastál miközben megcsaltak :=( . "Minden ember pótolható" édesanyukád meghalt? Pedig ő is "pótolható":D, ahogyan a gyerekeid is, ahogy te is az "elméleted" szerint (Bár bíztosíthatom, hogy annyi önismeretkönyvet olvastál, hogy már saját gondolataid sincsenek, csak a könyvből idézel dolgokat és magadévá teszed.)
2023. máj. 9. 18:43
 32/50 anonim ***** válasza:
22%

KI a fene írta, hogy nem találtam a válás után szerelmet? Második házasságban élek! Két kis gyökér senki akar szétszedni szar, buta, tanulatlan dumával?

Sok sikert hozzá! :-)

Tényleg értelmetlen ez a vita, nekem emberi fosdarabok vagytok!

2023. máj. 9. 18:49
 33/50 anonim ***** válasza:
74%

"Én több éve vagyok együtt a párommal, mint ti kis fosdarabok, ÉN(!!!) szerelmes vagyok, de más nem lehet szerelmes, elvégre itt én vagyok a legidősebb meg a legtahóbb is, a feleannyi idős kérdezőt is ki kell oktatnom, hogy ÉN szerelmes vagyok, mert 45 éve élek ezen a bolygón, de a kérdező BIZTOSAN nincs együtt ELÉG ideje a párjával ahhoz hogy szerelmes legyen, mert még túl fiatal!!"

Biztos negyvenöt vagy? Kezdek azon gondolkodni, hogy valami agyilag leépült kőkori eset lehetsz.

Jaj és most azért vagyok tanulatlan, mert te már előhúztad a három diplomádat?:) Azzal nem lehet takarózni, komám.

Mellesleg fogalmad sincs róla, hogy én hány éves vagyok és mióta élek párkapcsolatban, de ne is érdekeljen, pont leszarom mit gondol rólam egy együgyű fajankó. A vakon dobálózás jól megy, észrevettem, neked van természetesen igazad, Ó te nagyságos fővezér, mutass utat hatalmas eszeddel és igazságaiddal.

Nem lehet túl boldog ez a házasságod se, ha még mindig ilyen savanyú a f.szod.

2023. máj. 9. 18:59
 34/50 anonim ***** válasza:
17%
Minek kóstoltad meg? Csak neked savanyú......gyökér faxxzopó!
2023. máj. 9. 19:18
 35/50 anonim ***** válasza:
81%
A rüh szopogassa, én biztosan nem.
2023. máj. 9. 19:21
 36/50 anonim ***** válasza:
29%

Az ízét csak ismered!

Tényleg fejezzük be ezt.

Ez a lány nem néz szembe valamivel, ami nagyon is ottvan az ösztönén szintjén. Tudattal akarja megérteni a tudatalattit, és ez lehetetlen. A többi ki fog derülni.

2023. máj. 9. 20:01
 37/50 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező, ne foglalkozz senkivel, aki rossz gondolatokat akar elültetni a füledben.

Én tudom, milyen az, amikor annyira ismered a párod, hogy tudod, akármi lenne, akkor se csalna meg.

Én álmodtam már kétszer is azt hogy a párom megcsal engem és/vagy szakít velem, volt olyan is, hogy kisebb egészségügyi okok miatt nem feküdtünk le másfél hónapig, és nem lépett félre még gondolatban sem. Szégyenteljes, hogy ma már általánosítják a csalást, és varázslatnak meg hamis képzelgésnek állítják be azt, ha valaki nem csalja a másikat. Undorító a világ.

Egyesek egyszerűen képtelenek megérteni, hogy vannak jó és hűséges emberek is a világon. A saját gondolatuk, saját maguk fertőjében bűzlenek és rohadnak.

Ne legyenek labilis gondolataid ezek miatt a szánnivaló porbafingók miatt, ilyenek a sérült emberek, próbálják másokkal elhitetni, hogy mindenki másnak is ilyen a párja, mert akkor nekik is könnyebb elfogadni a gondolatot hogy "nem csak az én párom csal, nem velem/vele van a hiba". Könnyebb így feldolgozniuk a traumát, még ha szemét dolog is másra erőltetni a nyomorukat.

Ez volt az utolsó kommentem. Kitartást.

2023. máj. 9. 20:32
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Pont azért megcsalás mert titokban történik. A megcsalások nagyrésze sosem derül ki.
2023. máj. 10. 19:30
 39/50 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, hagyd már ezt a szöveget. Elhiszem, hogy téged ilyesfajta trauma ért és sajnalom, de emiatt nem kell rám vetíteni ezt. Utoljára leirom, hogy nálunk nincs megcsalas.
2023. máj. 10. 22:21
 40/50 A kérdező kommentje:
Kedves 37-es, köszönöm a biztatást ☺️☺️
2023. máj. 10. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!