Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a férjem, túl gyakran fürdik. Milyen jelei vannak a megcsalásnak?
Minden este lefürdik, holott előtte csak minden másnap fürödött.
De belenéztem a telefonjába, nincs semmi erre utaló jel.
Bocsi, 2-esnek: A férje! Közös az életük. Normálisan nincs mit titkolni egymás elől, mindenki tud mindent. Nem kell magát szégyellnie!
Kérdező: Ha megcsal és nem elég alapos a "nyomeltakarításban": messenger, e-mail, sms, híváslista, meg ami eszedbe jut. Feltételezem nem a minden esti zuhanyzás lehet az egyetlen oka, hogy ez az eszedbe jutott. De ne kérdezz rá semmiképp, mert ha van úgyis letagadja...
Ez szerintem nem az. Engem megcsalt egy 16 évessel, és nem fürdött többször mint szokott.
Ingerült volt, sokat ordítozott. Észrevettem h változott az ágyban. Jobb lett, pedig nagyon béna volt. A telefonjában nem volt semmi. Mindent eltüntetett.
Gondolom akkor ez a telefonnézegetés kölcsönös ugye.
Habár személy szerint (mifelénk az együttélésben nincs titkolni valónk,és ez kölcsönös nálunk) lett volna néhány kérdésem hozzád,ha rájövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!