Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak ha a barátnőd megcsal?
Miből lehet észre venni,mik azok a megcsalásra utaló jelek amikről észre lehet venni hogy megcsal a barátnőd?
Jó párszor már megkérdeztem a barátnőmet szemtől szemben hogy van-e másik pasija vagy megcsal(t)-e a válasz hirtelen jön ,rögtön pillanatok alatt rávágja a "nem" választ.
Vagy van mikor azt mondja hogy nem,és hagyjuk is ezt a témát,vagy rendesen kimondja hogy nem csaltalak meg soha,viszont bennem mégis az az érzés van amióta kevesebbet találkozunk sőt 2 havonta "ha szeretkezünk" a tanulás végett, hogy van másik fiúja is. (Nem élünk együtt)
A legbiztosabb jele, ha màs sràc beteszi neki!
Amùgy te ismered, te làtod hogy hogy viselkedik. Ha nem bìzol benne, akkor szakìts vele
Miért találkoztok kevesebbet?Ő nem akar sűrűbben találkozni?
Mindenesetre a 2 havonta szexelés az nagyon gyanús,ilyenről nem is nagyon hallottam még.Van egy nő ismerősöm,ő nem szexmániás de még ő is gyakrabban szexel a párjával mint ti
A második bekezdésbe elkéne néhány vessző, vagy pont, mert marhára értelmetlen. 2 havonta találkoztok vagy 2 havonta szeretkeztek? És mi az hogy tanulás végett? Az a házi hogy rakd meg az asszonyt?
Egyébként ha meg is csal, de veled akar maradni, akkor nem fogja a szemedbe megmondani. Jobbat nem tudok, ha nagyon nem hagy nyugodni, tudom hogy ezzel néhány hozzászólói ellenvéleményt váltok ki, de nézd meg a leleveit, sms-eit, fészbukját. Ha nem találsz semmit, akkor valószínűleg igazad mond, és békében alhatsz.
pont ez az hogy soha nem találok semmit ,se az sms-nél se sehol. Ha vele vagyok és telefonál akkor átlagban a családtagjai hívják de nem lehetek mindig a nyomában :$ .
Átlagban hétvégenként találkozunk de van hogy nem jön össze mert azt mondja hogy tanulnia kell van hogy nekem kell mondanom neki hogy elmenjek-e hozzá mert magától nem kérdezné meg csak ritkán. Van hogy egész héten nem beszélünk ha eszébe jut felhív.Van hogy írok neki sms-t de nem válaszol még a 3-ik után sem stb stb. Multkor fejemhez vágta hogy amikor ott vagyok mindíg tapogatom :O ,lassan hozzá sem lehet érni.Van hogy egész héten nem keres. A tanulást azért írtam mert most végzős és lassan vizsgaidőszak rengeteget tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!