Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak már? A párod/barátnőd másfele kacsintgat vagy kacsintgatott? Miből vetted észre milyen jelei voltak?
Ha nem is konkrét megcsalás de hogy esetleg van valaki kilátásban neki...
Privátra írhattok sztorit is akinek van kedve..köszi.
Egyre kevesebb időt töltöttünk együtt, és nem is tett erőfeszítéseket arra, hogy szolidan intézze a dolgot. Volt olyan nem is egyszer, hogy megbeszéltük, hogy talizunk meló után, erre odajött a rivális hölgy. Volt bőr a képén neki is (neki akkor már 2 éve volt pasija! Végül mégsem jöttek össze amúgy)
Azóta, hogy ÉN szakítottam vele, közös ismerősökön keresztül menedzseli magát. Hát nem gyengén szánalmas. Az se tetszik neki, hogy sikerült rendeznem az életemet az ő segítsége nélkül (amibe amúgy ő sz*rt bele, de nagyon durván, és csak később derült i, hogy az ő keze volt a dologban).
Nem tudom, mennyire járható út, ha egyenesen beszéltek egymással. Nálunk nem működött, sőt, rontott a helyzeten, de ez nem jelenti azt, hogy nálatok se működne!
Azt tanultam ebből, hogy ne legyek olyan jószívű, és ne bízzak meg feltétlenül bárkiben, de ami a legfontosabb, hogy ne hagyjam magam manipulálni!
a párom elment discóba én otthon maradtam és beléptem az msn-ébe , erre rá ír egyik haverja, és azt hitte hogy barátommal beszélget és megkérdezte hogy milyen volt a fekete csajjal erre visszakérdeztem, hogy melyikkel és akkor ő leírta hogy ki is, aztán én szépen elmondtam hogy hogyan is állnak ők
egy másik haverja aki szerelmes volt belém, az a lelkiismeret furdalására hivatkozva elmesélte, hogy ők ketten kikkel voltak mit csináltak amikor én szolgálatba voltam éjszaka
volt olyan hogy együtt aludtunk és a telefonja az éán oldalamon volt ami éjszaka megcsörrent felvettem de nem szóltam bele, erre a csaj elkezdi mondani, hogy hol vagy már?meg volt beszélve hogy itt leszel, a múltkor is olyan jól elszórakoztunk
megkérdeztem a barátomat hogy mi is volt elmesélte
Tudom én vagyok a hülye de nem hagytam ott, nem azért mert szerettem hanem mert bosszút akartam állni, ami igen sikeres lett, porig alázott nyilvánosan szégyenbe hozott kis idegbeteg állat lett belőle, így jár aki velem szórakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!