Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei vannak annak, ha...

Milyen jelei vannak annak, ha a feleség csalja a férjet?

Figyelt kérdés

Remélem, hogy nem az van, amire gondolok, de a feleségem együtt dolgozik egy nála pár évvel fiatalabb sráccal, akivel feltűnően sokat van munkaidőn kívül is, ezt a munkára fogja, de gyakran kávézgatnak együtt csak úgy, ezen kívül sokszor látom, hogy valaki hívja, de kinyomja. 1 éve dolgoznak együtt, múltkor a srác vigyázott a gyerekünkre is, mert olyan jóban vannak, hogy még őt is lepasszolja neki. Gyakran kéri, hogy hívjuk át vacsorára, de az okát nem értem.

Milyen okai lehetnek, ha a feleség megcsalja a férjet? Milyen jelekből lehet kiszűrni? Előre is köszönk mindne választ.

2011. dec. 22. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szagolj bele a hajába, ha férfi aftershave illatú, azért az sok jót nem jelent... Továbbá, ha korábban nem hordott tangabugyit, most meg csak olyan van a szárítón.

A táskáját nem fogja elől felejteni, pedig lehet, hogy benne van 1-2 kondom, vagy a telefonjában archivált sms...

Szerintem összességében a több magára fordított idő és szépítkezés a jel.

2011. dec. 22. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Miért gondolsz arra, hogy megcsal? A normális az lenne, ha arra gondolnál, hogy jóbarátok. (az én férjem erre gondolna)

Ezek szerint van valami ami nem stimmel,amiért eszedbe jutott, hogy megcsalhat

2011. dec. 22. 20:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Mármint nem okai, hanem jelei, bocs. Igen, gondolhatnék arra, hogy jó barátok, de 25 év körüli pasas és egy 33 éves nagyon csinos nő együtt kávézgatnak, ebédelnek munkaidőn kívül is, meg elhívja a srác klasszikus zenei koncertre, kiállításokra, színházba annak ellenére, hogy férjes asszony, szerintem ez nem teljesen oké. Az lenne oké, ha ez nagyon ritkán fordulna elő, én se megyek a kolleganőimmel mindenféle helyekre munkaidőn kívül, a feleségem meg is ölne.
2011. dec. 22. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Akkor vidd el te ilyen helyekre.
2011. dec. 22. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy van még szex,lehet csak lelkitársra talált akivel bezsélgetni tud,aki megahllgatja stb,a leki megcsalás gázzabb,mintha csak dugná valaki,de előbb útóbb a szex is jönni fog,ha tényleg megcsal.
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szeretője lenne nem kérné, hogy hívjátok át vacsizni nyugi. Akkor még csak nem is nagyon emlegetné.
 7/12 anonim ***** válasza:
amúgy kiváncsi lennék mit mond a feleséged az új barátságáról...
2011. dec. 22. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
...
2011. dec. 22. 22:08
 9/12 yuda ***** válasza:

Egy ismerősöm példája, aki kevésbé volt okos, mint te kérdező. :)

Semmi nem tűnt fel neki, lehet csinosabban öltözött a nő,lehet illatosabb volt, jobban adott magára, de ha eddig is csinálta időnként, akkor ez nem kiugró jel.

Meghívja a házatokba, az lehet éppen a ködösítés, nehogymár azt gondold. . .

Ismerősöm rákérdezett az asszonykánál utólag, mert tudni akarta hogy tudta évekig félrevezetni?-Asszonyka válaszolt: ha egy nő félre akar vezetni egy pasit, abból a pasi semmit észre nem fog venni, főleg ha szereti, mert mindig mentséget fog találni a viselkedésére. Pl. azért nem bújunk annyiszor össze, mert biztos fáradt, öregszik ő is... vagy mégiscsak eltelt sok év, nem várhatja el az ember, hogy úgy izzon a levegő, mint első évben...stb.

Egy szerető férj, ha ragaszkodik, akkor mentséget fog találni, miért lett másabb a nő és ez lesz a veszte.

Biztos vagyok benne, hogy ilyenkor megváltozik a viselkedése, nem fog úgy törődni veled. Ha eddig vásárolt pl. ruhákat, akkor ezekkel leáll, mert az új szerelme lesz a fontos.Gondold végig, mik változtak és rakd össze. A szív érzi, ha baj van, csak ismétlem- ha szeretünk valakit, akkor először elkezdjük mentegetni, mert az ember sajnos egy ilyen ba-rom. :)

2011. dec. 23. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:
6%

Hat te egy igazi hulye vagy.

Ez a no tuti felrekur es szerintem ido kerdese es mesz a levesbe.

2011. dec. 23. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!