Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei vannak annak, ha...

Milyen jelei vannak annak, ha a feleség csalja a férjet?

Figyelt kérdés

Remélem, hogy nem az van, amire gondolok, de a feleségem együtt dolgozik egy nála pár évvel fiatalabb sráccal, akivel feltűnően sokat van munkaidőn kívül is, ezt a munkára fogja, de gyakran kávézgatnak együtt csak úgy, ezen kívül sokszor látom, hogy valaki hívja, de kinyomja. 1 éve dolgoznak együtt, múltkor a srác vigyázott a gyerekünkre is, mert olyan jóban vannak, hogy még őt is lepasszolja neki. Gyakran kéri, hogy hívjuk át vacsorára, de az okát nem értem.

Milyen okai lehetnek, ha a feleség megcsalja a férjet? Milyen jelekből lehet kiszűrni? Előre is köszönk mindne választ.

2011. dec. 22. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos, már írtam a másik hasonló kérdéshez is.

Az én párom otthonülős, munkamániás típus, én pedig nem bulizós, de eljárkálós, sportos típus vagyok.

A párom nem jár velem sehová, én meg menjek egyedül sétálni, kosarazni, stb? Abban mi a jó?

Gyerekkorom óta csak fiúkkal jövök ki, így evidens, hogy férfi barátaim vannak.

Mindenhová együtt járunk, nekem nem kell egyedül mennem, a párom pedig nyugodtan dolgozhat otthon.

Sosem csaltam meg, eszembe se jutott, a barátaim meg pont úgy néznek rám, mint bármelyik másik barátjukra.

Nem kell rögtön megcsalásra gyanakodni. Nem ismerem a feleséged, így nem tudom megmondani megcsal-e vagy sem.

Ezt neked kell tudnod jobban, de nem érdemes a "praktikákra" hagyatkozni, mert lehet te puffansz a végén.

Ha ennyire nem bízol benne, nézd át a beszélgetéseiket...

Nálunk a párommal szabad bejárás van a másik telefonjába, leveleibe, mégsem kellett még soha egymás után kutakodnunk :)

2011. dec. 23. 13:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Az általad leírt pár sor alapján nyilván nem látunk bele a hétköznapi életetekbe, de szerintem ez szimpla barátság. Igenis létezik férfi és nő között BARÁTSÁG! Nekem több férfi barátom is van, akikkel szoktam beszélni telefonon, találkozunk, nálunk alszik, és én sosem néztem rájuk úgy mint egy férfira, és fordítva. A férjem elfogadta őket, hiszen már a kapcsolatunk előtt is megvoltak ezek a barátaim, és ő is társult a körünkbe. Sosem feltételezte azt, hogy itt bármi más is lehet. Ha megcsalna a feleséged, nagy valószínűséggel nem így tenné. Azért nem mondom, hogy tuti nem, mert hallottunk már ilyet. Beszéljetek a dologról, de ne gyanúsítsd meg kapásból.
2012. jan. 8. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!