Milyen az a nő, aki "veszélyes"? Volt már ilyen nővel dolgod? Mik az ismertető jelei? Mit csinált?
Figyelt kérdés
Idióta válaszokat köszönöm nem kérek.2011. máj. 26. 15:06
1/15 anonim válasza:
Az a nő akibe bele van táplálva a "MIÉRT" szó az nagyon veszélyes és idegesítő.
2/15 anonim válasza:
Veszélyes, mert olyan típusú a viselkedése, az egész megjelenése, hogy provokál vele (kinek jó, kinek rossz értelemben), de mégsem lépi át az a határt, ami egyértelművé tenné a szándékait.
3/15 anonim válasza:
Úgy használja ki a pasikat,hogy azok észre sem veszik.Max csak a végén jönnek rá.De akkor már mindegy!
5/15 anonim válasza:
Rideg, olyan akire ránézel és azt gondolod h ennek durva válásai lesznek.
6/15 anonim válasza:
A férjem néha mondja, hogy veszélyes egy nőszemély vagyok... Ő ezt olyan értelemben gondolja, hogy szerinte nagyon vonzó vagyok, aki sokszor nem is tudatosan, de az ujjai köré csavarja pikk-pakk a pasikat. Annak idején mikor épphogy megismerkedtünk, egy szórakozóhelyen volt a harmadik randink. Én 2 barátnőmmel mentem le, ő szintén barátokkal. Késtek fél órát a fiúk, mire leért az én drágám, már ott legyeskedtek körülöttünk/főleg körülöttem a pasik, akikkel csak beszélgettünk, hisz nem fogok elküldeni senkit sem, de persze nem is hülyítettem őket. Csak egyszerűen jó volt beszélgetni. Nem vagyok egy Barbie baba, de a kisugárzásom állítólag erős. Azóta összeházasodtunk, van egy 3 éves kislányunk, és néha-néha ha elmegyek a barátnőimmel is éjszaka kikapcsolódni, viccesen mindig odamondja, hogy csak óvatosan a pasikkal... :)
7/15 anonim válasza:
Aki édeleg, bájolog neked, mindig a kedvedre tesz, semmiben nem mond ellent, inkább hallgat, inkább öltözködik és festi magát, hogy tetsszen neked. Mindezt csinálja addig, amíg feleségül nem veszed.
Két érdeke lehet: a vagyonod vagy hogy gyereket akar. Amint ez megvan, szép lassan befejezi a színjátékot és előjön igazi arca. Ilyenkor keletkeznek a házi sárkányok.
Csoda, hogy az okos férfiak óvatosak?! A nem veszélyes nő pedig az őszinte fajta, aki lehet néha ellent mond neked és nem hajlandó mindenre, de amire igen, arra mindig, tehát bízhatsz benne, számuk kicsi.
8/15 anonim válasza:
kivétel nélkül minden nő veszélyes....csak ki kell belőlük hozni az állatot....
9/15 anonim válasza:
Idióta kérdéseket meg mi nem kérnénk, mégis tizesével írod ki...
10/15 anonim válasza:
Veszélyes az a nő, amelyik gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!