Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megnézem a facebook adatlapját, akkor azokat dobja fel az ismerősei közül az "Ismerősök"-höz előre, akikkel gyakran beszélget messengeren?
Nem. Megnéztem a sajátomat és abból a 9 emberből, akiket először hoz fel, egyel beszéltem mostanában, de nem sokat, egyel beszéltem már messengeren, de évekkel ezelőtt, a többiekkel meg soha.
Akikkel rendszeresen beszélek, azok közül senki nincs benne a 9-ben. Ha másét nézed, akkor meg úgy tudom a közös ismerősöket veszi előre. Megnéztem a páromét és nála a 9-ből 3 a rokonom, akikkel amúgy nem beszélt még facebookon keresztül, csak élőben. Van még pár régi közös ismerősünk az egyetemről (szaktársak voltunk, szóval a legtöbb közös ismerősünk onnan van, így nem meglepő) és 1 ember van nála is a 9-ből, akivel szokott is messengeren beszélni.
Szóval nyugi, nem jeleti, hogy megcsal.
#7 azert dobta fel neked ajanlasba, mivel kb ugyanonnan es ugyanazokkal az eszkozokkel hasznalta az osszes profiljat. Feltetelezte, hogy egyiket ismered, akkor ajanl a kozelebol mast is.
A kerdes nem az ajanlasrol szol, hanem az illetonel megjeleno ismerosokrol, de annak a sorrendjenek sincs ahhoz koze, ami a kerdesben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!