Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam azt a lányt akikre évekig vártam és mindig is reméltem, hogy egyszer mellettem lesz. Igaz sok évig vártaRészm rá ,de előtte nem volt komolyabb kapcsolatom és kicsit hirtelen ért hogy minden ilyen jól működik. Nem iszom gyakran de amikor igen szinte sohasem bírom kontrollálni magam. Legutóbbi alkalommal kavartam egy másik nővel és nem tudom mi tévő legyek, ugyanis nagyon részeg voltam és mostanra csak még jobban felerősödött bennem hogy mennyire szeretem a lányt és nem bírnám ki ha elveszíteném. Elmerjem neki mondani hogy hibáztam és csak arra az egy dologra vezetett hogy nem akarom elveszíteni és teljesen ki készülnék nélküle?

2023. márc. 30. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%
#9 az alkalmankénti nem az
2023. márc. 30. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem bírnád ki ha elveszítenéd. Hogy részegen félrekavarsz csak annyit jelent, hogy mennél te józanul is, csak úgy fékezed magad. Az alkohol csak a gátakat oldja amiket józanul te magad állítasz. Ha a valódi személyiségedet követnéd összeborulnál fűvel-fával.
2023. márc. 30. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm ezt a hlye kifogást. "Kavartam egy nővel, mert részeg vtam"

Hát b+ ne legyé részeg, fékezd magad meg.

2023. márc. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!