Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam azt a lányt akikre évekig vártam és mindig is reméltem, hogy egyszer mellettem lesz. Igaz sok évig vártaRészm rá ,de előtte nem volt komolyabb kapcsolatom és kicsit hirtelen ért hogy minden ilyen jól működik. Nem iszom gyakran de amikor igen szinte sohasem bírom kontrollálni magam. Legutóbbi alkalommal kavartam egy másik nővel és nem tudom mi tévő legyek, ugyanis nagyon részeg voltam és mostanra csak még jobban felerősödött bennem hogy mennyire szeretem a lányt és nem bírnám ki ha elveszíteném. Elmerjem neki mondani hogy hibáztam és csak arra az egy dologra vezetett hogy nem akarom elveszíteni és teljesen ki készülnék nélküle?

2023. márc. 30. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Mi a fontosabb! A barátnőd vagy az alkohol? Nem iszol nincs gond, ha iszol akkor gyökér vagy.
2023. márc. 30. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha szeretnéd, akkor részegen sem csalnád meg szerintem.
2023. márc. 30. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igyal kevesebbet. Ha nyomaszt a dolog, akkor elmondod, hanem lapitasz vele, amig ki nem bukik beloled.
2023. márc. 30. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mond el az igazat.

És többet ne piálj.

2023. márc. 30. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

Na ide figyeljél ember k_rva gyorsan fejezd be az ivászatot és értékeld azt a lányt!

Ha te nem értékeled, majd fogja más.

Ha tudod, hogy ilyen rossz hatással van rád a pia mi a fszé kell inni??

El akarod b_szni, hát akkor?

Ha tényleg fontos neked, szereted őt, akkor állj le, míg nem késő.

Te erősebb vagy. Eldöntheted, hogy te irányítasz vagy a függőséged irányít téged.

2023. márc. 30. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ha megtanulná mindenki, hogy az alkohol nem kifogás semmire. Vagy mértékkel kell fogyasztani, vagy sehogy. Erre a nem bírnád ki ha elveszítenéd dologra meg akkor kellett volna gondolni, amikor a másik csajjal voltál. Annyira bicskanyitogató ez a jaj kikészülnél, hogy még sajnáljunk, amiért nem bírsz magaddal, és félre lépsz.
2023. márc. 30. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit takar pontosan a kavarás? Lefeküdtetek?
2023. márc. 30. 13:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Kedves 5 válaszolò!

Nagyon jòl leìrtad!😊

2023. márc. 30. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Legelső; befejezed a mértektelen ivászatot. Ha nem tudsz mértéket tartani, akkor teljesen abbahagyod. Normalis nőnek amúgy sem kell alkesz pasi. Igen, az alkalmankénti beb.szás is az.

Ha tényleg szereted ezt a lányt, akkor ez nem fog gondot okozni.

Persze csak akkor ha elfogadja hogy azért jártál más nőben, mert a pia. En ugy vágnálak ki mint macskát... tudod. Ez nem indok.

2023. márc. 30. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Hogyha nem tudsz mértékkel inni, tedd le teljesen az alkoholt. Ha képtelen vagy rá, akkor a barátnőd fogod elveszíteni. Döntés a tiéd!
2023. márc. 30. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!