Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne veszítsem el azt akit szeretek? Mielőtt válaszolnátok ha kérhetem akkor normálisan mert nem akarom meg rosszabbul érezni magamat.
Legalább tanultál belole.
Ha olyan párod van aki nem értené meg az egész szitut azzal amugy se kéne egyutt járni...
Hát pedig ezt el kell mondani. Mi történt amúgy, csak csók, vagy több? Most az erkölcsi részét hagyjuk is, hogy mennyire lenne etikus nem elmondani, nézzük csak gyakorlati szempontból. Erről a valamiről rajtad kívül még 2 ember tud, akik ráadásul ismerősök is. Előbb-utóbb simán kiderülhet, és az rosszabb lesz, mintha elmondanád.
Amúgy a haverral ezek után nem nagyon haverkodnék. Mekkora egy fasz, hogy erre rábeszélt. (Nyilván te meg a másik fele, aki hagyta magát, de mindegy.) A csaj is jó kis ribi lehet, egy este két csávóval is kavar...
Szóval szerintem a havert és a havercsajt offold egy életre, a barátnődnek meg mondd el, és reméld, hogy nem dob ki. Ha bosszúálló típus vagy, akkor a haver barátnőjét is beavathatod, hogy megcsalták, aztán akkor legyen kemény a haverod.
Szerintem is jobb ha elmondod, ha ennyire bánt a dolog, akkor úgyis látni fogja hogy valami gond van.
Ha igazán szeret, akkor mivel látja rajtad mennyire szenvedsz, mennyire bánod, akkor esélyes hogy megbocsájt. (Meg ha jól értem nem feküdtél le vele)
A "barátoddal" viszont szakítsd meg a kapcsolatot, mert ez nem barát, ez egy féreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!