A legtöbb tenyésztő miért ennyire lekezelő stílusban kommunikál? Én mindig korrekt vagyok, normálisan kérdezek, normális kérdéseket de mégis azt tapasztalom hogy a legtöbben “lenéző” , “nagyképű” stílusban válaszolnak nekem.
Utolsó, hogy jönnek ide az állatmentők?
És nem vagyok állatmentő, csak szimpla állattartó, de ennek ellenére a saját kutyáim nekem többet érnek, mint az idegen emberek.
Úgy, hogy ugyanolyan megrögzöttek, mint az ominózus tenyésztő.
A saját kutyaidhoz érzelmi szálak kötnek, idegen emberhez nem.
Ettől még a te kutyád sem lesz egyenlő semelyik emberrel, még egy ugandai menekülttábor utolsó haldokló aggastyánával sem.
Valahol érthető a tenyesztok hozaallasa is, sok idiotaval van dolguk nap mint nap, es a kutyaiknak a legjobb gazdat szeretnék megtalalni. Ha erzik rajtad a bizonytalansagot, felkeszuletlenseget, vagy olyan kerdeseid vannak, amire az oldalukon megtalalod a valaszt, es ezt mind szajbaragosan kell elmagyarazniuk, nekik is tele lehet a hocipojuk nap végére.
Biztos vannak nagyon turelmesek es mindig segitokeszek is, de szerintem ebbe is bele lehet faradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!