Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne veszitsem el?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy férfiba ,szerintem szerelmes is vagyok.
Nagyon félek a csalódástól ,leginkább attól hogy egyszer csak elmúlik ez az egész és azt mondja vége.
Habár felém mást közvetít de akkor is szinte rettegek.
Én totál belézúgtam azt hiszem,és még mindig nem tudom elhinni hogy ilyen pasinak esetleg kellhetek.
Mivel tudom magamat esetleg magabiztossá tenni?
2020. máj. 15. 21:45
1/2 anonim válasza:
Egyáltalán miből gondolod azt, hogy azt mondja hogy vége ha véleményed szerint ő is vonzódik hozzád és ezt érzed is? Ne haragudj de ez már paranoia.
2/2 anonim válasza:
Szerintem magadat stuffolod feleslegesen,közben meg lehet,hogy a pasi teljesen beléd van esve.
Miből gondolod,hogy azt mondja vége? Az is lehet,hogy te fogod ezt mondani.
Ne stresszelj feleslegesen, élvezd a kapcsolatot, lesz, ami lesz!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!