Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ebben az esetben, hogy harag se legyen és ne veszitsem el mint barátot?
Egy volt kollegamról van szó , aki ajánlotta hogy talalkozzunk , es fekudjunk le tekintve , hogy már rég ismerjuk egymást , de eddig nem volt köztunk szó nö férfi kapcsolatról .
A helyzet az , hogy egy részem szeretné de egy részem haragszik rá , mert az az érzésem , hogy egy másik kolleganöt is befuzött , habár eleinte nekem csapta a szelet , vegul megis úgy tunt , hogy a másikért indult be igazán
Mondjuk joga van rá mert én sem felesége sem menyasszonya nem voltam és nem kérhetem számon .
Viszont mégis csalódottnak érzem magam föleg, hogy végignéztem ahogy engedte hogy a másik csaj utána mindenkibe belekössön és leteremtsen , köztuk engem is. Kiszolgáltatott minket neki és ez amit nem tudok lenyelni , hogy papucsba ment le es nem lehetett beszélni vele .
Nem tudok magammal se dulöre jutni , félek hogy megbánom , ha leépitem határozottan , föleg hogy nem zárom ki a találkát sem a jövöben .
Mivel mar többször ajánlotta ezt az az érzésem , hogy elveszitem ha most is nemet mondok
Próbáltam vele beszelni , de mindent tagad , hogy semmi köze ahhoz a csajhoz stb ugyanakkor védi a tetteit , anélkul hogy én szóbahoztam volna , hogy miert tett a csaj amit tett .
Vélemények ?
Nekem a vonzalmam iranta eléggé leépült
"Nekem a vonzalmam iranta eléggé leépült"
Akkor mi a kérdés?
Azt neki kell lerendeznie, ha egy visszautasítástól megorol rád. Nem a te bajod.
Hát még vonz azért és nem tudom ha véget akarok vetni
Halalosan szerelmes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!