Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miert csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert csinalja ezt velem a volegenyem?

Figyelt kérdés
20-an hetfon megsertodott ram h sok a munkam es nem tudok vele webcamerazni a munkahelyen.Felajanlottam, h munka utan talizzunk, erre azt mondja, minek, Hogy megint elutasits?Eltunt 2 es fel napra.Ezido alatt irtam neki, h sztm, aki igazan szereti a masikat, az nem hagyja magara a masikat napokra egy szo nelkul.Felhivott szerdan emiatt, de kb 30 mp mulva megszakadt a vonal.Visszahivasnal mar nem volt elerheto. Azoza nem jelentkezik, pedig idonken itt ott latom bejelentkezve.Csomo uzit irtam, h hianyzik, miert viselkedik igy azzsl, akit szeret, de nem reagalt. Hivtam, kinyomta.Bar sehonnet nem torolt. Ezt a ket het sirast megelegeltem es bosszubol ma irtam neki, h megismertem valakit(persze nem igaz) az xy helyen es hozzatettem h neki igy nem lesz normalis kapcsolata.Erre, amint ezt olvasta, letorolt. Most ha vkit szeretek es felesegul akarom venni, miert kell eltunni hetekre egy szo nelkul?! Meg miert kell azon megsertodni, h nem tudunk beszelni, mrt sok a munka. 35 eves...En sosem tennek ilyet a szerelmemmel, h eltunok.Minden nap irtam neki, h hianyzik, beszeljunk, mondja el mi van...Nem beszelve arrol, h ket hete nem alszom, kivan sirva a szemem...kimerultem teljesen :(Miert viselkedik igy?!

2017. ápr. 1. 19:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

egyértelmű, már nem szeret

én a helyedben gyorsan keresnék mást , mert ez csak rosszabb lesz később hidd el

2017. ápr. 1. 19:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt megelozo heten tobbszor sirt a jelenletemben es gyozkodott, hogy o igazan akar engem az eletebe es miert nem hiszem el. Tan azert mert nem ez az elso eltunese, volt mar egy.Illetve sokszor iger vmit, de nem tartja be. Nem megbizhato.Es nincs szinkronban az, amit mond, azzal, amit tesz
2017. ápr. 1. 19:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem megbízható

Ha fontos lennél neki, nem tűnne el így a konfliktus elől.

Hogy miért? Az egy jó kérdés. De tuti nem szerelmes

2017. ápr. 1. 19:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne ragaszkodj egy ilyen emberhez! A későbbiekben, (ha netán házasság is lenne belőle), a legkisebb problémánál elmenekülne. Nem szeret már, mert ha szeretne, akkor törődne az érzéseiddel.

És aki ilyen szinten sértődékeny, nem tudsz mellette önmagad lenni, mindig azt kell majd nézni, mit hogyan mondj vagy tegyél, hogy ne bántódjon meg. Sajnos éltem ilyen kapcsolatban, szintén a férfi volt ilyen hisztis, gyerekes. Mert ez az, nem lehet rá jobb szavakat találni.

Inkább örülj, hogy még idejében kiderült milyen is a hozzáállása a dolgokhoz.

30/N

2017. ápr. 1. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már olyan szint, amint én nem tudnék tolerálni. Ennél sokkal nagyobb problémák is adódnak, esélye se lenne egy kiegyensúlyozott házasságra, ha még felnött módjára sem képes viselkedni. Sajnálom, hogy így alakult, de a szakítás a megoldás, bár én a helyedben már nem is keresném többet.
2017. ápr. 1. 19:28
 6/18 Költőnő? ***** válasza:
Ez nagyon gyerekes. Te is, ő is, így felesleges felnőttesdit játszani.
2017. ápr. 1. 19:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Ő mindig arról győzköd, hogy mennyire őszintén szeret engem. Csak én csomószor mondtam neki, h a viselkedeséből én nem ezt látom. Aztán jön a tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de tényleg igazán szeretlek. Sztm ezt nem mondani kell, mutatni. Azt mondta, hogy mindig csak panaszkodok rá, persze, mert okot ad rá.Amíg nem adott, nem panaszkodtam.
2017. ápr. 1. 19:34
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nem megbízható, miért vagy vele?
2017. ápr. 1. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Tenyleg remek otlet lenne hozzamenni egy ilyen emberhez... ha ket gyerek utan nem tetszik neki a mosolyod, mikozben ele rakod az ebedet, akkor otthagy titeket?
2017. ápr. 1. 19:59
 10/18 anonim ***** válasza:
ezt a fickót az óvodai csoportban szedted össze?
2017. ápr. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!