Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés

A barátnőm nem engedi,hogy más lányokkal beszéljek...eléggé zavaró,hogy nem bízik meg bennem.Egyszer szakított velem és én visszafogadtam,az alatt az 1 hónap alatt ő be is pasizott,én meg csak kavartam pár lánnyal,testi érintkezés se volt közöttünk,csak annyi,hogy kavartam vagy 10-el egyszerre(volt amelyik tudott a másikról :D ) Na mind1,egyszerűen halálosan féltékeny...nagyon zavar,hogy nem bízik bennem annak ellenére sem,hogy folyamatosan csak dicsérem,dédelgetem és senkivel se találkozgatok..többször volt,hogy ez miatt veszekedtünk..Tudnátok valamit tanácsolni,hogy megoldódjon a problémánk? :)

19F (lassan 4 éve vagyok együtt a párommal)

2016. dec. 14. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Minek kínzod magad egy féltékenykedő hárpiával? De most komolyan.. Minek? Az ilyen degenerált pcsákat úgy kell kerülni, mint a tüzes vasat - és ez itt az egyetlen megoldás, mert ő változni aztán nem fog, az hótziher.

Kellett neked visszafogadnod.. eh, majd rájössz egyszer, mekkora hiba volt.

2016. dec. 14. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
De szeretem és alapjáraton egy aranyos kedves lány,csak nagyon önbizalom hiányos,edzeni is elhívtam magammal,hogy hátha megjön neki az önbizalma,nem mondanám túlzottan izmosnak,vagyok összes 85kg szálkásan,valamennyire erős is vagyok meg szokták mondani,hogy jóképű vagyok,de nem érdekelnek úgy más lányok csak jó lenne mással is beszélgetni...Voltak hibáim beismerem,de nem olyan egetverőek..
2016. dec. 14. 09:36
 3/9 A kérdező kommentje:
nem mondanám magamat*
2016. dec. 14. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Birtokolni akar és parancsolgat, szóval nem, se nem kedves, se nem aranyos, már itt megbukott a sztori. Az önbizalomhiány pedig nem egy olyan dolog, ami BÁRMIRE mentség lenne, féltékenykedésre pláne. Tehetne ellene, de nem tesz, inkább zsarol, tényleg fantasztikus ember.. Ja várjunk, nekem a féltékenykedő ember nem is ember, annál még egy csótánynak is több a létjogosultsága van a szememben. No mindegy, ha ennyire szereted, akkor tűrjed csak, majd betelik egyszer a pohár.
2016. dec. 14. 09:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Ameddig bírom addig tűrőm..nem mondasz hülyeséget,de nagyon sok mindenben mellettem állt és támogatott nem leszek olyan ember aki faképnél hagyja. :(
2016. dec. 14. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Mérlegelsz és döntesz, mi neked a fontos, ez így működik. Nekem lehet nagyon radikálisak a nézeteim a féltékenységgel szemben (első erre való utalásnál repül az illető, akármekkora a szerelem, engem ez nem tart vissza), mivel volt ilyen partnerem, szóval még egyszer ezt nem fogom átélni. Majd lehet te is megtanulod, amikor lesz egy jó kapcsolatod - valszeg a korodból ítélve nem lehetett sok viszonyítási alapod, hogy lásd, ez mennyire nem normális viselkedés. Legalább állj a sarkadra és küldd el pszichológushoz, hogy kezdjen valamit az önbizalomhiányával.. Bár az nála sanszosabb, hogy csak magából indul ki, ezért tiltja.
2016. dec. 14. 09:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát volt már ennél rosszabb állapotban is a párom,mellette voltam akkor is.Ő az első szerelmem,15 éves voltam amikor összejöttem vele,neki előtte volt több kapcsolata is.(egy idősek vagyunk)
2016. dec. 14. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azert ban ez, mert ez mar nem szerelem.

Azert vagy Vele, mert nehez időkben is mellette álltál es nem olyan vagy, aki faképnél hagyna. 15 évesen jöttetek össze, vagyis meg kb gyerekek voltatok. 4 ev igy sok ido.

Te azert érzed, h jo lenne neha másokkal is beszelni, mert uj impuluusokra vágysz, vmi uj dolog, ami meg nem feltétlen szerelem vagy kapcsolat. De érthető, hiszen rajta kivul mással meg nem voltal.

Megszokásból nem jo senkivel egyutt lenni es talan ez az, amit a barátnőd megerzett.

Ezert ilyen. Gondold meg, h te igazabol mit akarsz!

2016. dec. 14. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd ez ilyen tinilányos dolog, nem a felnőtt párkapcsolatok kategória... A hiba az ő készülékében van, nem feltétlenül benned. Én azt mondom, hogy túl fiatalok vagytok még, hogy egy ilyen rossz kapcslatban ragadjatok. Szerintem el kellene engednetek egymást... Neki is jobb lenne, ha kicsit rendbetenné magában a dolgokat. Meg neked is jobb lenne egy olyan lány, aki bízik benned és önmagában.
2016. dec. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!