Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de nemtudom, hogy ez így jo e nekem?
Ennél kevesebbért is adtak be válókeresetet...
Tűrni szerintem felesleges. Ez a párkapcsolatok rizikója. Össze kell passzolnotok minden téren. Kompromisszumokat lehet persze kötni, de ha túl sokat kell, az is a kapcsolat rovására mehet.
Ebben egyszerűen nem passzotok, hiába szereted, ha nem tud boldoggá tenni egészen.
A helyzet az, hogy normális esetben a kapcsolat része a monogámia és a hűség, vagyis a kizárólag a pároddal szexelsz, senki mással.
Vagyis ha a szex nem működik köztetek, akkor hagyd a fenébe, mert vagy életed végégi ilyen pocsék szex lesz a részed, vagy idővel ki fogsz kacsintgatni a kapcsolatból, mert "szereted, de nem tud kielégíteni".
Akkor már jobb ezt el se kezdeni, mert a helyzet nem fog javulni, sőt, idővel csak rosszabb lesz.
Vannak stramm, állandóan tettre kész 40 körüli pasik is, lehet hogy a párod egész életében ilyen volt. Ez sem változtat azon, hogy ennél jobbra nem számíthatsz tőle.
Ha minden más működik, mert tudtok beszélgetni, jól elvagytok, stb. az csak egy barátsághoz elég. A testiség nélkül semmire se mész a kapcsolatoddal.
Mit akarsz tűrni? Hogy a te igényeid nem érdeklik? Mert az lehet kifogás, hogy heti egynél többször nem megy, de arra, hogy legyen változatosabb a dolog, vagy ha neki épp nincs kedve, akkor legalább legyen hozzád gyengéd egy kicsit? Annyira csak nem lehet fáradt, hogy ne tudná az ujját pár percig mozgatni a csiklódon, basszus!
Fordítva gondolom neki evidens, hogy ha neked pl. megvan, akkor a szádat attól még tudod használni.
Az a szomorú helyzet, hogy itt nincs mit tűrni, ha csak nem akarsz olyan kapcsolatban kínlódni évekig, ahol a te igényeid nem fontosak, és neked kell a "párodhoz" mindenben alkalmazkodni. Milyen pár az ilyen?
Én szakitottam ez miatt 2 ev utan a palimmal aki 31... En 20. Ebből (is) folyton kiindult a veszekedes mert olyan szinten lusta volt, h lefürödni sem volt képes sokszor csak reggel ami még nem is lenne probléma, csak MINDIG pont akkor kellett sienti valamerre.. Legtöbbször mindig én nyomultam rá, és estem pofára mert ő nem fürdött... Ebből jött minden más, a féltékenykedés( az Ő részéről!), belesz.rás az én részemről később az ő részéről mert csak azért sem szexeltünk, én pedig eljártam ha már ő sem törődött velem ( nem dugni, csak járkáltam mindenfele...) Szakitottunk..
Neki ez kellett h rájöjjön mekkora ökör volt és mit hagy ki, na meg persze ez idő közben lett más akivel csak láttak, és adták le neki az infot, de hál Istennek a megfelelő ember talált be és volt ám ott féltékenykedés még akkor is. Hívogatott, aztán nyár végén összetalálkoztunk, és vége, onnanstól ő "megváltozott" és tényleg nagyon jó minden nagy vonalakban természetesen, mert azért most is lusta maradt sajnos:)
Ő is ugyanezt mondogatta h ő ilyen ha nem tetszik arra van az ajtó, csak arra nem gondolt hogy én is olyan vagyok amilyen,én pedig ki is sétálok azon ajtón.
Hagyd rá, ne veszekedj vele ez miatt, ameddig tudod oldd meg magadnak, te se keresd vele a kontaktust, aztán lesz ami lesz ameddig te is tűröd h ott fekszel mellette és hetek ota nincs egy normalis szex se.. Ha nem, akkor pedig viszlát... Jobb nem lesz később sem ha nem változtat és erőlteti emg magát kicsit mindkét fél...
Azon túl hogy egyet értek, ha ilyen mások az igények, szakítsatok, azért ne feledjük el hogy az életvitele egy 20 meg egy 40 évesnek nagyon másmilyen.
Meló, energiaszint, életcélok... De ettől eltekintve, ha nem vagy boldog (márpedig kételkedsz, azért a kérdés), hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!