Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miert csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert csinalja ezt velem a volegenyem?

Figyelt kérdés
20-an hetfon megsertodott ram h sok a munkam es nem tudok vele webcamerazni a munkahelyen.Felajanlottam, h munka utan talizzunk, erre azt mondja, minek, Hogy megint elutasits?Eltunt 2 es fel napra.Ezido alatt irtam neki, h sztm, aki igazan szereti a masikat, az nem hagyja magara a masikat napokra egy szo nelkul.Felhivott szerdan emiatt, de kb 30 mp mulva megszakadt a vonal.Visszahivasnal mar nem volt elerheto. Azoza nem jelentkezik, pedig idonken itt ott latom bejelentkezve.Csomo uzit irtam, h hianyzik, miert viselkedik igy azzsl, akit szeret, de nem reagalt. Hivtam, kinyomta.Bar sehonnet nem torolt. Ezt a ket het sirast megelegeltem es bosszubol ma irtam neki, h megismertem valakit(persze nem igaz) az xy helyen es hozzatettem h neki igy nem lesz normalis kapcsolata.Erre, amint ezt olvasta, letorolt. Most ha vkit szeretek es felesegul akarom venni, miert kell eltunni hetekre egy szo nelkul?! Meg miert kell azon megsertodni, h nem tudunk beszelni, mrt sok a munka. 35 eves...En sosem tennek ilyet a szerelmemmel, h eltunok.Minden nap irtam neki, h hianyzik, beszeljunk, mondja el mi van...Nem beszelve arrol, h ket hete nem alszom, kivan sirva a szemem...kimerultem teljesen :(Miert viselkedik igy?!

2017. ápr. 1. 19:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyeduli gyerek, anyuka kedvence.
2017. ápr. 1. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Kuka! Csak játszik veled,nem tűnt fel? De tudod miért,ugye? Mert hagyod! Nem nyávogni kell,h miért csinálja ezt már sokadszorra,hanem elzavarni a francba! Majd ha igazán akar,bizonyít,de ne dőlj be elsőre!
2017. ápr. 1. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Hisztis és nem felnőtt viselkedés !A másik az hogy nem szerelmes beléd mivel nem keresett mikor te elmondtad neki hogy van valakid !A gyerekes viselkedése ellenére igy viselkedik akkor hagyd el !Nem ragaszkodik hozzád mondjuk az ilyen tipusú pasi soha a büdős életbe nem lessz képes családot alapitani és közösen gyereket nevelni ha valami probléma adódik szalad anyuka szoknyàja alà!Sajnálom de ez nem élezképes kapcsolat egy ilyen pasival!
2017. ápr. 2. 00:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Êletképes *
2017. ápr. 2. 00:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Plussz ezzel a viselkedêssel azt sugallja hogy nem szàmithatsz rà ha bajban vagy nehéz helyzetben vagy!
2017. ápr. 2. 00:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Nincs senkim, csak mar megelegeltem, hogy nem valaszolt semmit. Meg normalis ember is azt tudja mondani, h idore van szuksege, mert besokallt es hagyjam.
2017. ápr. 2. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek így nincs jövője, egyszerűen léoj tovább, csak az idődet pazarolja..
2017. ápr. 2. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
téged úgy tűnik, dobtak, elég keményen. Biztos, hogy leírtad ide a teljes sztorit ?
2017. ápr. 5. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!