Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha régebb óta együttlennétek egy úriemberrel, és úgy is szeretnétek együtt lenni, de a férfi elővigyázatosságból megkérne hogy előszőr, menjetek egy dokihoz, hogy tudja, nincs semmi bajotok, a papírral vissza kell menjetek hozzá, lenne harag?
Az en baratom is ezt javasolta az elejen, es teljesen megertem, mindenkinek igy kellene. Persze nem engem kuldott csak el, hanem mindketten teszteltettuk magunkat, remelem, igy erted te is?!
Szoval nem lenne harag.
27N
Nem tipikus, de csókkal is terjedhet a HPV, szüzességre hivatkozni nem jelent 100%os vírusmentességet.
Na vá'! "menjetek dokihoz..." aztán menjen vissza a papírral. Közben hazamész b+!? :D
32/f
Nem hiszem hogy értékelném a "papírral vissza kell menjetek hozzá" részt. Ilyet az üzemorvosom kér nem a párom. Nehogy már papírt kelljen bemutatnom hogy meglegyek .... komolyan kérvényt ne adjak hozzá postára?
Azzal nem lenne bajom ha azt kérné menjünk el együtt. B
ár a régebb óta együtt levés és az első szex nekem furi egy mondatban. A lényeg hogyha ez ilyen kötelező benyújtandó papír lenne mint az egyetemre az érettségi vagy a jogsihoz a személyi akkor lehet ott is hagyom a fenébe. Ha ez egy kérés és nem parancs vagy követelés akkor minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!