Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a megcsaló fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.

Figyelt kérdés
Házasságban élek évek óta, de a férjem szexualisan kevés. Sokszor mondtam már neki, de neki ez a heti 1-2 elég....mert fáradt stb. és ezek az alkalmak elég rövidek is...Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyütt.Elválni a rengeteg közös dolog miatt( ingatlanok, vallalkozas, gyerekek) nem tudok. De en nem akarok így élni, heti 1-2x 10 perc szex...Meg kellene elegednem ezzel 34 evesen? Ha belegondolok, hogy ez var ram meg x evig..... Ja, és nem híztam el vagy bármi ilyesmi...

2023. febr. 25. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
41%
Én csak a saját nevemben tudok beszélni, azt a világot nem ismerem amit te igen. Én sose online keresgéltem, hanem a való életben, ott bizony nem volt minden bokorban, olyan aki megmozgatott. Nekem a külső kevésbé fontos, nem is szeretem a helyes férfiakat, a férfias, odaado attitűd sokkal fontosabb.
2023. febr. 28. 13:52
 62/67 anonim ***** válasza:
16%

61. Én mindenhol azt hallom hogy a külső egyáltalán nem fontos, mégis mindenhol a jóképű férfiak visznek mindent. Elhiheted, marha jól kommunikálok, minden a számodra fontos tulajdonság meg van bennem, szerintem gyorsan ismerkedem, még csak nem is vagyok egy eladhatatlan külsőre. Aztán mégis amikor találkozom egy nővel, már látszik az arcán hogy ő bizony másra gondolt. 3 év tapasztalata. Egyébként meg levélben a fele szerelmes volt belém. Na nekem ez a fura. Most nem fogok magamról itt nyilvánosan írni, meg nem is posztom az önfényezés, mert azt tudjuk ha valaki sikeres, boldog és jól megy a sora, az a legirritálóbb dolog az emberek szemében. Nem akarok nagy számokat mondani, de 3 év alatt legalább 100 nővel beszéltem. Persze mindegyiknek fontos a "normális" férfi aki tudja az irányt hogy hova tart, tudja a helyét a világban, van önálló véleménye, kiáll a nézetei mellett, valamit már létrehozott stb.

Egy a baj, ha ehhez nem tartozik az a markáns, erős maszkulin jegyekkel megáldott külső, lepattintanak. Erre a legjobb példa egy olyan kapcsolatom, ahol 5 hónapig leveleztünk, telefonáltunk, tudtunk egymásról mindent, az összes titkainkat, vágyainkat, fájdalmunkat. Majd a találkozó után minden el lett vágva a hölgy részéről, holott ezer meg ezer szivecskét küldött addig, meg mindig azt hangoztatta hogy neki én vagyok az igazi. Ja, fotón is látott már ezerszer. Az is fura, amikor azt mondják hogy a férfiaknak milyen fontos hogy top nőjük legyen, hát én ezt pontosan fordítva látom.

2023. febr. 28. 14:10
 63/67 anonim ***** válasza:
41%

"az arcán hogy ő bizony másra gondolt. 3 év tapasztalata. Egyébként meg levélben a fele szerelmes volt belém"

Ha 3 év alatt 100 nővel vesztegettétel már egymás idejét (durva megsaccolni, ez mennyi idő lehetett a te részedeől...) és rendre a fejeden bukik el szerinted a dolog, akkor mégis miért nem küldesz nekik ELŐRE képet, hogy eldönthessék, szeretnék- folytatni és ne élőben legyen kellemetlen mindkettőtöknek?

2023. febr. 28. 15:36
 64/67 anonim ***** válasza:
68%
Én már ezzel kezdtem. Már nem érdekel az egész téma, elég rosszul érintett mivel nem láttam hol tudnék változtatni. Én csak felhoztam a példámat. Ők hozták fel az élő találkozás lehetőségét. Egyébként ne érts félre, én szeretői viszonyról beszélek, nem társkeresésről. Gondolkodtam a váláson is egy időben, féltem az egyedülléttől, mert eléggé ragaszkodó típus vagyok. Láttam ezt a - mondjuk esélytelenséget, kudarc sorozatot -, és átalakítottam az életem. Így az a téma ami hiányzott a házasságomból kizártam, innentől kezdve meg semmi problémám nincs már. Valami jó a rosszban az, hogy idővel rájössz az eseményekből tanulva, hogy mik a lehetőségeid, a határaid. Vannak álmok amiket meg el kell engedni, a jutalom és a veszteség már bőven nincs arányban. Ilyenkor el kell engedni. Köszönöm, már 2021 novembere óta nem keresek senkit semmilyen céllal. Azt a fajta energiámat máshol hasznosítom, és ami meglepett, hogy rengeteg örömet és hasznot hajt számomra. Tényleg mindenből lehet tanulni.
2023. febr. 28. 19:13
 65/67 anonim ***** válasza:
7%
Mindjárt megsajnállak, hogy a felesegéd mellett nem tudtál szeretőt találni mert ezek csúny agonosz nők szeretőnek számukra vonzó férfit kdresnsk. Inkább értékelnéd amid van.
2023. febr. 28. 19:28
 66/67 anonim ***** válasza:
62%

65. Én sosem árultam zsákbamacskát, nem b*sztam át sem a feleségemet, sem a többi nőt. Otthon zöld jelzést kaptam, az ismerkedéseimnél meg már az elején jeleztem a célom, ezzel sosem volt baj. Az meg hogy kinek mi a vonzó, egyéni preferencia.

Amit elértem abba nyugodt lehetsz hogy krva sok időt és energiát fektettem, legyen az egzisztencia vagy család. Nagyítóval talán találsz hasonlót mint én, de ezt is nyugodtan nagyképűségnek veheted. Nem annak szántam, de a rosszindulat ami benned van, úgy sem látja másnak.

Hogy miért kerestem szeretőt, az meg az én dolgom.

2023. márc. 1. 20:13
 67/67 A kérdező kommentje:
66-os! Miért kerestél szeretőt? És hogyhogy zöld utat kaptál?
2023. márc. 2. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!