Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.
Brit tudósok még mindig keresik, hogy vajon az általad vázolt történetben miért ne lenne más választásod?
Megpróbálhatod mondjuk helyrehozni a házasságodat. Vagy ha nem megy, akkor tudod, létezik egy válás nevű folyamat. Ugyanezt mondom #7-nek is. Le lehet egy kapcsolatot zárni tisztességesen is, nem csak gusztustalan módon.
Megértem a helyzetedet, ezzel együtt is röhejes a felvetésed, hogy a megcsaló félnek "nincs más választása". 🤡
Tudom, hogy hiába javaslok korrektebb megoldásokat, mindre lesz kifogásod, de legalább ne ringasd magad ilyen hazugságokba, hogy kényszerhelyzetben lennél.
Annyira szégyenletesen gyáva dolog azzal takarózni, hogy háde' a hitel meg a gyerek, inkább félrekúrok 😳
Lelked rajta, de szó nincs arról, hogy jogos lenne a megcsalás, ami a társad elárulása.
"Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyüt"
Ezzel meg is válaszoltad a kérdést.
Lett volna más választás, akkor mikor kimondtad azt a bizonyos "igen" szót. Már akkor tudatában voltál vele, hogy neked kevés.
Szerintem igenis mondd meg neki, hogy mivel neked ez így nem felel meg, nyitott házasságot szeretnél.
Csúnya dolog a megcsalás, de ez se szebb. Megérdemled, hogy a szükségleteid ki legyenek elégítve, nem kárhoztathatod magad erre más miatt.
A válás miatt meg nem ítéllek el. Nem tudhatjuk, mennyit buknál rajta. Én se hagynék ott semmit a másiknak, főleg, ha az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!