Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mindig a megcsaló fél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a megcsaló fél a hibás? Miközben lehet, hogy nem volt más választása.

Figyelt kérdés
Házasságban élek évek óta, de a férjem szexualisan kevés. Sokszor mondtam már neki, de neki ez a heti 1-2 elég....mert fáradt stb. és ezek az alkalmak elég rövidek is...Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyütt.Elválni a rengeteg közös dolog miatt( ingatlanok, vallalkozas, gyerekek) nem tudok. De en nem akarok így élni, heti 1-2x 10 perc szex...Meg kellene elegednem ezzel 34 evesen? Ha belegondolok, hogy ez var ram meg x evig..... Ja, és nem híztam el vagy bármi ilyesmi...

2023. febr. 25. 23:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
95%

Brit tudósok még mindig keresik, hogy vajon az általad vázolt történetben miért ne lenne más választásod?

Megpróbálhatod mondjuk helyrehozni a házasságodat. Vagy ha nem megy, akkor tudod, létezik egy válás nevű folyamat. Ugyanezt mondom #7-nek is. Le lehet egy kapcsolatot zárni tisztességesen is, nem csak gusztustalan módon.

2023. febr. 26. 01:31
 12/67 anonim ***** válasza:
87%
De pedig tessék válni...
2023. febr. 26. 01:45
 13/67 anonim ***** válasza:
96%

Megértem a helyzetedet, ezzel együtt is röhejes a felvetésed, hogy a megcsaló félnek "nincs más választása". 🤡

Tudom, hogy hiába javaslok korrektebb megoldásokat, mindre lesz kifogásod, de legalább ne ringasd magad ilyen hazugságokba, hogy kényszerhelyzetben lennél.

2023. febr. 26. 03:26
 14/67 anonim ***** válasza:
84%

Annyira szégyenletesen gyáva dolog azzal takarózni, hogy háde' a hitel meg a gyerek, inkább félrekúrok 😳

Lelked rajta, de szó nincs arról, hogy jogos lenne a megcsalás, ami a társad elárulása.

2023. febr. 26. 03:28
 15/67 anonim ***** válasza:
93%
Lehet a párod is un. Ott van még a nyotott kapcsolat lehetősége is.
2023. febr. 26. 06:00
 16/67 anonim ***** válasza:
75%
nyitott**
2023. febr. 26. 06:00
 17/67 anonim ***** válasza:
87%
Micsoda önámító élethazugság ez a részedről, hogy "nem kehet elválni". Már hogyne lehetne, csak akkor a pénzecskén kéne osztozkodni, az már nem tetszene, mi?
2023. febr. 26. 06:34
 18/67 anonim ***** válasza:
95%

"Régebben nem ilyen volt..bár sose volt az a nagy étvágyú, de többször voltunk eggyüt"

Ezzel meg is válaszoltad a kérdést.

Lett volna más választás, akkor mikor kimondtad azt a bizonyos "igen" szót. Már akkor tudatában voltál vele, hogy neked kevés.

2023. febr. 26. 06:35
 19/67 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem igenis mondd meg neki, hogy mivel neked ez így nem felel meg, nyitott házasságot szeretnél.

Csúnya dolog a megcsalás, de ez se szebb. Megérdemled, hogy a szükségleteid ki legyenek elégítve, nem kárhoztathatod magad erre más miatt.

A válás miatt meg nem ítéllek el. Nem tudhatjuk, mennyit buknál rajta. Én se hagynék ott semmit a másiknak, főleg, ha az enyém.

2023. febr. 26. 06:56
 20/67 anonim ***** válasza:
23%
Szedintemnsem mindig. Persze lehet papolni itt erkölcsösségről de van olyan helyzet ahol megoldás. Szülés után 0 lett a nemi vágyam, egyszerűen gyűlölöm a szexet, nem élvezem, nem kívánom. A férjem mindennél jobban szeretem, csodás apa és barát is. Tudom jól hogy megcsal, de csak szexel mással, érzelmi alapon engem szeret csak. Most ítéljem el mert vannak igénye? Vagy milyen választásom lenne? Fogadjam el, hogy nekem magányosnak kell lennem mert minden szexuális együttlét egy erőszakkal ér fel számomra (hiába izgat fel, tesz meg bármit). Vagy kényszerből szexeljek vele?! Na ugye...
2023. febr. 26. 08:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!